Matretter
Klassisk italiensk dessert – uten sukker
Bakt med økologisk mel fra Holli Mølle
Økologisk landbrød på surdeig inspirert av bakeriet Ille Brød
En herlig klassiker fra det persiske kjøkkenet
Den beste vintersalaten ever
Prøv denne energiboosten – du lager den enkelt selv
Lag din egen energi bar av nøtter, tørket frukt og råkakao.
Kaffe og sitronjuice møter havregrøt til frokost
Glutenfritt brød du lager på fem minutter
Hirsegrøt er utrolig godt og et sunt frokostalternativ
Få ting går bedre sammen enn fennikel og appelsin. Epledcidereddik gjør kombinasjonen perfekt.
Deilig tomatsalat fra det meksikanske kjøkkenet. Til taco eller bare helt alene.
Nydelig kald forrett eller siderett som passer til både fisk og kjøtt
Nydelig og mettende pastarett med fullkornspenne, fløte og erter
Denne italienske varianten av rødkål kan du godt spise hele året.
Sursøte gulrøtter fra Piemonte er den letteste måten å spise mye gulrøtter på
En av de mest fantastiske smakskombinasjonene som finnes; pasta, olivenolje, hvitløk og chilli.
Sint penne er en sterk klassiker fra Roma. Lage den så hot du vil.
Den beste oppskriften på hummus. Kremete, lett og fluffy.
Pastasalat med scampi og mango
Fullkornspelt pastaskruer med pannestekt scampi
Fullkornspelt skruer med hvitløk, olje (og chili)
Fullkornspelt pastaskruer med skinke og spicy tomatsaus
Fusilli ai funghi e prosciutto
Fullkornspelt pastaskruer med sopp og spekeskinke