Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Brukerbetingelser Helsefreak.no

Velkommen til Helsefreaks nettsider (heretter kalt «Nettsiden»), som inkluderer nettbutikk, blogger, innlegg på sosiale media og nyhetsbrev. De følgende betingelsene utgjør en del av den samlede avtalen mellom deg og Nye Bølger AS, som driver Helsefreak.no. Ved å benytte Nettsiden erkjenner du at du har lest og akseptert disse betingelsene og vilkårene. 


Ikke legemidler

Produkter på Nettsiden er ikke legemidler og er ikke godkjent for å kunne forebygge, lege eller lindre sykdom, sykdomssymptomer eller smerter. Nettsiden er ikke ment for å stille diagnose eller tilby behandling og medisinske råd. 

Produkter, tjenester og annen informasjon på Nettsiden, inkludert lenker til andres (tredjeparts) nettsider, er kun ment som generelle retningslinjer, og er ikke ment til å erstatte råd fra helsemyndigheter, lege eller annet kompetent helsepersonell. 

Sjekk alltid hva som er skrevet på produktets emballasje om innhold og eventuelle allergener og advarsler før du bruker det.

 

Spesifikt om kosttilskudd

Nettsiden selger blant annet, men ikke bare, kosttilskudd. Disse produktene er ikke ment som et alternativ til en variert kost. Det er grunnleggende viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. 

Du bør alltid konsultere lege eller annet kvalifisert helsepersonell dersom du ønsker å bruke kosttilskudd, spesielt om du har en sykdom eller bruker medisiner. 


Produktomtaler

Du kan bare legge inn produktomtaler på produkter du har kjøpt. Alle omtaler, positive som negative, tas med i vår database og gjøres tilgjengelig på Nettsiden


Persondata

Vår personvernserklæring beskriver hvordan vi samler inn og bruker persondata på Nettsiden. Med Persondata mener vi informasjon knyttet til deg personlig, som navn, adresse og kontaktdetaljer. Når du benytter Nettsiden, samtykker du samtidig med vår personvernserklæring.


Copyright

Innholdet på Nettstedet er Nye Bølgers eiendom og beskyttet etter åndsverk-, markedsførings- og varemerkelovgivning. Nye Bølger gir deg rett til personlig og ikke-kommersiell adgang og bruk av innholdet i nettbutikken. Varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder beskrivelse av produktene, bilder/grafikk, design og layout og for øvrig alt annet innhold på sidene, kan ikke lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er tillatt etter lovgivning eller etter skriftlig forhåndssamtykke fra Nye Bølger (eller merkevareeier).

 

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn