Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Velkommen til oss!

Hei og hjertelig velkommen til Helsefreak.no. La meg fortelle deg hvordan en liten nettbutikk som oss kan gjøre en STOR forskjell.


Bedre produkter

Vi er lidenskapelig opptatt av god helse og det gode liv. Og det er ingen selvmotsigelse. Du trenger ikke ofre den gode smaken eller forsake nytelsen i hverdagen for å leve sunt. Det kommer stadig nye produkter som både smaker godt og gir positiv helseeffekt.  

Sunnere alternativer produseres i mindre serier og lages ofte av dyrere råvarer. Derfor koster de kanskje noe mer. Ta for eksempel mel fra Holli Mølle. Det er arbeidskrevende å dyrke gamle, originale kornsorter og male dem skånsomt i steinkverner. Derfor koster økologisk og steinmalt spelt fra Holli litt mer enn vanlig masseprodusert hvetemel. Men sluttproduktet er sunnere og smaker bedre. 


Lavere priser

Vår misjon er likevel å tilby spesialprodukter og kosttilskudd til lavere priser. Og det klarer vi. Helsefreak.no er nemlig en ren nettbutikk. Alt vi har er et lager (sør for Oslo) og vi sender varene stort sett samme dag som bestillingene kommer inn. Men vi har ingen fysiske butikker. Dette sparer vi penger på og derfor er våre faste priser lavere enn hos de andre. Vi har tilbudskampanjer også, men for kundene våre er det de faste prisene på hele sortimentet som er aller viktigst tror vi. 

Vi er ikke størst, men vi utvider sortimentet hele tiden. Har du produktønsker eller andre tilbakemeldinger til oss, nøl ikke med å sende oss en melding (bruk eventuelt skjema på bunnen av siden).

Og på alle nye produkter skal vi være best på pris. 


Trygg handel

Du kan være helt trygg når du handler hos oss. Vi tar personvern seriøst og deler ikke informasjon med noen uvedkommende. Det er et løfte. Les gjerne mer om hvordan vi forholder oss til personvern her

Og hvis du vil, trenger du ikke betale før du har mottatt varene. Det velger du selv når du kommer til kassen. I tillegg gir vi deg åpent kjøp i 30 dager.


Helsefreak blogg

bloggen vår samler vi oppskrifter og gode råd og veiledning til sunt kosthold og god helse. Alt du leser her av faglige råd er samlet fra eksperter på områdene.

Det er en jungel av kosthold- og helseråd der ute. Vår ambisjon er å være edruelig, balansert og å gi deg hele sannheter. Vi lar ikke ønsket om å selge mer påvirke hva sier om produktene. 


Beste hilsen

/Ketil fra Helsefreak

 

 

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn