Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Salgsbetingelser for Helsefreak.no


Vennligst les dette dokumentet nøye! Det inneholder viktig informasjon om dine rettigheter og plikter, samt begrensninger som eventuelt kan gjelde for deg. 


Helsefreak.no drives av Nye Bølger AS 

   Organisasjonsnummer:   914447321MVA
Postadresse: Slåbråtveien 20A, 1415 Oppegård
E-post: kundeservice@helsefreak.no
Telefon: 40 85 98 85

Disse generelle betingelsene og vilkårene regulerer ditt kjøp fra helsefreak.no. Selger er Nye Bølger AS, nedenfor referert til som «Helsefreak» eller «vi», og kjøper er den personen som er oppgitt i bestillingen. 


Når legger inn en bestilling hos oss, bekrefter du samtidig at:

  • Du er minst 18 år
  • Du er myndig i rettslig forstand
  • Du kjøper varene som forbruker og ikke til videresalg 

Bestillingen din er bindende når den er registrert i system vårt. Når vi mottar bestillingen din, vil vi sende en automatisk ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom denne ordrebekreftelsen og gi oss umiddelbar beskjed dersom den ikke stemmer overens med bestillingen din eller du ikke mottar bekreftelsen. 

De generelle betingelsene og vilkårene danner sammen med bestillingen avtalegrunnlaget for kjøpet. Når du bestiller varer på helsefreak.no godtar du de generelle betingelsene og vilkårene og erkjenner at du har lest og akseptert vår personvernerklæring. De generelle betingelsene og vilkårene gjelder med mindre du har signert en separat kjøpsavtale med Helsefreak eller det er bestemt at andre standardvilkår fra Helsefreak skal gjelde. Vi tar forbehold om at betingelsene og vilkårene på Helsefreak.no kan endres uten forvarsel. Gå inn på denne siden for å se hvilke betingelser som gjelder til enhver tid. 


Priser

Alle priser er angitt i norske kroner og er inklusive merverdiavgift. Prisene som oppgis på produktene omfatter ikke betalings- og forsendelsesavgifter. Før bestillingen er gjennomført vises imidlertid den totale kostnaden inklusive frakt, emballasje, m.m. Ingen andre avgifter enn det som står som totalsum i kassen tilkommer ved kjøp.

Vi tar forbehold om feil i priser på nettbutikken og i markedsføring og tar forbehold om å kunne kansellere ordre dersom dette har skjedd.


Sikker betaling

Ved bestilling kan du velge å betale med kort eller via betalingsløsningen Klarna faktura eller Klarna delbetaling. Ved Klarna faktura og Klarna delbetaling betaler du først etter at du har fått varene. Klarnas brukervilkår finner du her.


Levering og frakt

De fleste varer du ser i nettbutikken er på vårt lager i Oppegård. Ved bestilling før kl. 14 (mandag – fredag) sender vi normalt varene samme dag. Bestillinger etter dette blir normalt sendt påfølgende virkedag. Levering til deg vil normalt skje innenfor 1 – 4 virkedager etter at bestillingen er behandlet. Varene sendes med Bring, PostNord eller Helthjem og blir levert rett i postkassen din, direkte på døren din eller på nærmeste hentested, avhengig av hvilket leveringsalternativ du har valgt.  

Ved henting på utleveringssted gjelder egne frister. For Bring/Posten er hentefristen 14 dager etter at den har ankommet utleveringsstedet. Etter dette vil pakken automatisk bli sendt tilbake til oss.

For PostNord er fristen 7 dager. Etter det går pakken i retur hvis ikke du selv velger å forlenge fristen. Du kan selv gjør dette enkelt i myPostNord-appen eller på my.postnord.no. Det er gratis å utsette fristen hos PostNord med inntil syv dager.

Uhentede pakker vil etter fristen sendes tilbake til oss og kunden blir belastet med et gebyr på kr. 149,- kroner. 

Innenlands (i Norge) er det gratis frakt på alle bestillinger over 799,-. For bestillinger på mindre enn 799,- betaler du 59,- uavhengig av vekt, volum eller avstand fra vårt lager. For pakke levert Hjem med PostNord (MyPack Home unattended) betaler du 69,- kroner.

Du kan også hente pakkene på vårt pick-up-point i Oppegård og dette er selvfølgelig gratis. Bare gi oss beskjed når du ønsker å hente pakken din.

Helsefreak er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser i levering, dersom dette skyldes feil eller forsinkelser hos fraktleverandør. Alle leveringsfrister er veiledende, og avvik kan forekomme. Dersom sendingen din blir forsinket eller borte, vil vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg slik at du mottar denne så raskt som mulig.

For tiden leverer vi dessverre ikke Svalbard, Jan Mayen eller utenfor Norges grenser. 


Angrerett

Som forbrukerkunde kan du angre kjøpet ditt uten å oppgi grunn innen 14 dager etter at du har mottatt varen og et angrerettskjema. Du må gi oss melding innen fristens utløp dersom du ønsker å benytte deg av angreretten, helst skriftlig og gjerne på angrerettskjemaet du har mottatt på mail eller sammen med pakken. I fristen inkluderes alle kalenderdager. Dersom fristen ender på en lørdag, helligdag eller høytidsdag forlenges fristen til nærmeste virkedag.

Angreretten forutsetter at varen kan leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde. Det vil si at du ikke kan angre på kjøpet hvis du har brutt forseglingen på produktet. 

Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten, må varen leveres tilbake til oss uten unødig opphold og senest 14 dager at du har gitt oss beskjed om at du vil benytte deg av angreretten. Du er selv ansvarlig for trygg retur av varen. Pakk varen godt og ta vare på kvittering for frakt. Du belastes ikke for noe returgebyr av oss, men du må selv dekke kostnadene for returen.

Rett til å angre har kun privatpersoner og pakken må hentes ut og returneres av kjøper for å oppfylle kravene i angrerettloven. Ved godkjent retur får du refundert kjøpesummen så snart vi har mottatt varen din i retur. Tilbakebetaling vil skje til samme betalingsmiddel som ble brukt ved kjøpet.

Angreretten gjelder ikke for varer som forringes eller raskt går ut på dato, som f.eks. ferske matvarer.


30 dagers åpent kjøp

Angreretten på 14 som beskrevet ovenfor er en ufravikelig rett du har i henhold til forbrukerkjøpsloven. Vi i Helsefreak tilbyr deg 30 dagers åpent kjøp, noe som betyr at du kan levere tilbake varen og få pengene tilbake inntil 30 dager etter bestillingstidspunktet. For at åpent kjøp skal være gyldig må du gi oss beskjed innen fristen og varen må være ubrukt og returneres i original emballasje. 

Dersom du ønsker å benytte deg av åpent kjøp, må varen leveres tilbake til oss uten unødig opphold og senest 14 dager at du har gitt oss beskjed. Du er selv ansvarlig for trygg retur av varen. Pakk varen godt og ta vare på kvittering for frakt. Du belastes ikke for noe returgebyr av oss, men du må selv dekke kostnadene for returen.

Ved godkjent retur får du refundert kjøpesummen så snart vi har mottatt varen din i retur.

Åpent kjøp gjelder ikke for varer som forringes eller raskt går ut på dato, som f.eks. ferske matvarer. 


Reklamasjon 

Forbrukerkjøpsloven dekker dine rettigheter i tilfelle feil eller mangler på produkter du har kjøpt på helsefreak.no. Gi oss beskjed på mail eller benytt vårt kontaktskjema nederst på siden så fort som mulig og vi vil gi deg rask tilbakemelding. Dersom det er en feil eller mangel på produktet, vil vi tilby deg en ny vare, eventuelt vil du bli tilbakebetalt det du betalte oss for varen ved bestilling dersom du foretrekker det. Skulle vi ha behov for at du returnerer varen med feil, vil vi dekke returkostnadene.


Produkter

Vi gjør hele tiden vårt beste for at informasjonen i nettbutikken vår er korrekt. Vi må likevel ta forbehold om at feil kan forekomme. Dessuten er det slik at produktformuleringer, ingredienser og forpakninger kan endres av produsenten uten forvarsel. Derfor kan det være detaljer ved produktene du mottar som er forskjellig fra produktinformasjonen gjengitt i nettbutikken vår. Vi anbefaler at du setter deg inn i innholdsfortegnelser og andre detaljer som allergener og advarsler på emballasjen eller pakningsvedlegg, før du bruker produktene og ikke bare støtter deg på det som står gjengitt på Helsefreak.no.  

Helsefreak skal ikke ha noe ansvar hvis produkter er utsolgt eller det skulle være gjengitt feil priser eller annen produktinformasjon i nettbutikken eller i annen markedsføring og vi forbeholder oss retten til å korrigere slike feil uten forvarsel. Dersom du har bestilt en vare som det viser seg er utsolgt eller feilpriset, vil du få anledning til å kansellere bestillingen om du ønsker det.


Personopplysninger

Når du besøker nettbutikken og har gjennomført et kjøp, samt når du melder deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at Helsefreak oppbevarer og behandler personopplysninger om deg. Helsefreak håndterer personopplysningene dine blant annet med formål om å tilby deg en best mulig nettside, for å kunne gjennomføre kjøpsavtaler med deg og for å kunne gi deg gode tilbud fra oss. Personopplysningene vil også kunne behandles som grunnlag for markeds- og kundeanalyser. Personopplysninger deles imidlertid ikke med noen andre utenfor Helsefreak uten ditt samtykke, med unntak av Klarna (fakturering og betaling) og KomplettNettbutikk (leverandør av nettbutikkplattformen vår). Mer detaljert informasjon om vår behandling av personopplysninger finner du i Helsefreaks Personvernerklæring.

Etter personopplysningsloven har du en rekke rettigheter. Du har bl.a. rett til innsyn i hvilke opplysninger som er lagret om deg og du har rett til å kreve opplysningene slettet. Eventuelt samtykke til å motta nyhetsbrev kan du når som helst trekke tilbake, bl.a. via egen link i nyhetsbrevet.

Du bekrefter samtidig at de brukeropplysningene du oppgir er fullstendige og korrekte og at du er ansvarlig for å holde opplysningene om deg oppdaterte. Du er ansvarlig for at ingen andre enn deg bruker dine innloggingsopplysninger. Helsefreak skal ikke ha noe ansvar for eventuelle problemer som følge av feil opplysninger du har registrert og du skal melde fra til oss dersom du har grunn til å tro at din brukerkonto kan være misbrukt. 

 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn