Fraktinfo

Ambisjonen vår er å gi deg den aller beste kundeopplevelsen blant norske helsekostbutikker. Fra du kommer inn i butikken til du har mottatt varene. Derfor er det ikke noe hos oss som har høyere prioritet enn å betjene deg eller svare på spørsmål


Vi sender samme dag

Bestiller du innen kl. 14.00 (virkedag), vil vi pakke og sende ordren din samme dag. Etter dette tidspunktet er det vanskelig pga. postens egne tidsfrister.


Rett i postkassen eller hente på utleveringssted

Mindre pakker leverer vi direkte i postkassen din med Helthjem eller Posten. Dersom pakken er for stor, kan du hente den på ditt nærmeste utleveringssted/post i butikk. Du vil få bekreftelse og varsel på sms eller e-post. Husk at posten har 14 dagers hentefrist på pakker.


Subsidiert fraktpris eller gratis frakt

Du betaler en fast avgift på 59 kroner for frakt uavhengig av vekt og avstand. Dette er en subsidiert pris i forhold til hva det koster å sende pakker med sporing i Norge. 

Er bestillingen din på 799 kroner eller mer, spanderer vi hele transportkostnaden.


Hentefrist 14 dager

Obs! Det er viktig at du henter pakken på posten innen fristen de setter (normalt 14 dager). I motsatt fall blir pakken returnert til oss og du vil bli belastet med et gebyr på 299 kroner.


Svalbard og Jan Mayen

For tiden leverer vi dessverre ikke Svalbard, Jan Mayen eller utenfor Norges grenser. 

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn