Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Fraktinfo

Ambisjonen vår er å gi deg den aller beste kundeopplevelsen blant norske helsekostbutikker. Fra du kommer inn i butikken til du har mottatt varene. Derfor er det ikke noe hos oss som har høyere prioritet enn å betjene deg eller svare på spørsmål


Vi sender samme dag

Bestiller du innen kl. 14.00 (virkedag), vil vi pakke og sende ordren din samme dag. Øvrige bestillinger blir sendt neste virkedag.


Rett i postkassen, hjem på døren eller hente på nærmeste utleveringssted

Velg den leveringsmetoden som passer best for deg. Vil du ha pakken levert rett i postkassen, sender vi med Bring eller Helthjem, avhengig av hvor i landet du bor og hvor stor pakken er. De minste pakkene sendes stort sett med Bring, mens pakker som veier mer enn 1,5 kg og som ikke skal til Nord-Norge stort sett går med Helthjem. Hvis pakken ikke får plass i postkassen, blir det som regel hengt i pose på stedet eller du kan hente den på nærmeste hentested. Dette får du selvfølgelig melding om. 

Foretrekker du uansett å hente pakken på nærmeste hentested, går det også fint. Da bruker vi PostNord og du får tilsendt hentenummer. Bare husk på legitimasjon og at du må hente pakken innen syv dager. Du kan også forlenge hentefristen gratis med 1 uke. Dette gjør du enkelt i  MyPostNord-appen eller på my.postnord.no.  

Du kan selvfølgelig også få pakken levert direkte på døren din. Da bruker vi PostNord MyPack Home Unattended. Dette er en helt kontaktløs levering, budet setter igjen pakken på dørmatten din og du trenger ikke signere. 

Subsidiert fraktpris eller gratis frakt

Du betaler en fast avgift på 59 kroner for frakt uavhengig av vekt og avstand. Levering direkte på døren koster 69 kroner. 

Er bestillingen din på 799 kroner eller mer, spanderer vi uansett hele transportkostnaden.


Hentefrist på hentested

Obs! Det er viktig at du henter pakken på hentestedet innen fristen de setter (14 dager for Bring, 7 dager for PostNord). I motsatt fall blir pakken returnert til oss og du vil bli belastet med et gebyr på 149 kroner.


Svalbard og Jan Mayen

For tiden leverer vi dessverre ikke Svalbard, Jan Mayen eller utenfor Norges grenser. 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn