Fraktinfo

Ambisjonen vår er å gi deg den aller beste kundeopplevelsen blant norske helsekostbutikker. Fra du kommer inn i butikken til du har mottatt varene. Derfor er det ikke noe hos oss som har høyere prioritet enn å betjene deg eller svare på spørsmål


Vi sender samme dag

Bestiller du innen kl. 14.00 (virkedag), vil vi pakke og sende ordren din samme dag. Øvrige bestillinger blir sendt neste virkedag.


Rett i postkassen eller hente på utleveringssted

Mindre pakker leverer vi direkte i postkassen din med Helthjem eller Bring. Store pakker sendes med PostNord. Dersom vi har sendt en pakke til postkassen og den likevel ikke får plass eller postkassen er låst, vil pakken enten henges i pose på døren eller blir sendt videre til ditt nærmeste utleveringssted/post i butikk. Du vil få bekreftelse og varsel på sms eller e-post. Husk at Bring har 14 dagers hentefrist og PostNord 7 dagers hentefrist på pakker som må hentes på utleveringssted. Hos PostNord er det mulig å forlenge fristen med ytterligere 7 dager. Dette gjør du enkelt i myPostNord-appen eller på my.postnord.no.  


Subsidiert fraktpris eller gratis frakt

Du betaler en fast avgift på 59 kroner for frakt uavhengig av vekt og avstand. Dette er en subsidiert pris i forhold til hva det koster å sende pakker med sporing i Norge. 

Er bestillingen din på 799 kroner eller mer, spanderer vi hele transportkostnaden.


Hentefrist 14 dager

Obs! Det er viktig at du henter pakken på posten innen fristen de setter (14 dager for Bring, 7 dager for PostNord). I motsatt fall blir pakken returnert til oss og du vil bli belastet med et gebyr på inntil 299 kroner.


Svalbard og Jan Mayen

For tiden leverer vi dessverre ikke Svalbard, Jan Mayen eller utenfor Norges grenser. 

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn