Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Supermat

Supermat er en fellesbetegnelse på mat som er ekstra rik på næringsstoffer, som antioksidanter, vitaminer og mineraler. Det finnes ingen enkeltråvare, selv ikke innenfor supermat, som kan tilby alle næringsstoffene, helsegevinstene og energien vi trenger. Et balansert og variert kosthold der man også tar hensyn til kalorier, er alltid det beste.

Flere undersøkelser har vist at et sunt kosthold reduserer risikoen for høyt blodtrykk, overvekt, hjerte- og karlidelser, diabetes og enkelte kreftformer, bare for å nevne noen sykdommer og helseplager. Middelhavsdietten og dietter med fokus på plantebaserte råvarer har dokumentert betydelige helsegevinster og redusert risiko for kroniske sykdommer. 

Men supermat-råvarer fortjener litt ekstra oppmerksomhet fordi de kan bidra til å booste kosten så lenge du ellers følger rådene om et variert og balansert kosthold. I tillegg til produktene du finner her, anbefaler vi blåbær, fet fisk, grønne bladgrønnsaker, olivenolje, nøtter og grove kornprodukter.

Les merShow less
kr 389.00
Chlorella pyrenoidosa tabletter er supermat egnet for alle typer livsstil. Chlorella inneholder gunstige vitaminer, aminosyrer og mineraler og fungerer som et 100% vegetabilsk ernæringsmessig tilskudd. Tablettene du...

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn