Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Full Spectrum Maca, 90 kpsl

Maca er en rotgrønnsak som vokser hele 4500moh, og stortrives i de harde forholdene på slettene i Andesfjellene. Som supermat er maca best kjent for å øke din vitalitet, og har vært brukt i Peru i over 2000 år. Full Spectrum betyr at tilskuddet inneholder ingredienser fra både svart, rød og gul Maca. 

  • Kan bidra til mer energi og utholdenhet

  • Kan bidra til normal stressrespons

  • Kan virke styrkende på immunsystemet

Les merVis mindre
kr 229.00
Siste varer på lager
Beskrivelse

 

Full Spektrum Maca

Maca er en rotgrønnsak som stammer fra Peru. Den tilhører samme familie som broccoli og blomkål, men for maca er det roten som er den spiselige delen. Roten kan av utseende minne om en mellomting mellom persillerot og neper og når den høstes, blir bladene liggende igjen som dyrefor eller naturlig gjødsel.

Maca regnes ofte som supermat pga. den høye konsentrasjonen av næringsstoffer, som kalsium og B-vitaminer. Macapulver er også en god kilde til jern. For veganere kan maca derfor være spesielt interessant, ettersom de ellers kan mangle dette i kostholdet. 

Det er dessverre ikke gjort så mange undersøkelser om virkningene av maca foreløpig, men en kinesisk studie fra 2015 på 29 kvinner som hadde passert overgangsalderen konkluderte med at maca så ut til å kunne redusere blodtrykk og symptomer på depresjon. En laboratorieundersøkelse fra 2014 påviste høyt innhold av antioksidanter i maca. Det er behov for mer forskning før vi kan si noe sikkert men det er en positiv start. 

Full spektrum maca er 100% økologisk.

 

Ingredienser

Gelatinisert* svart (20%), rød (20%) og gul (60%) maca (Lepidum Meneyi)

* Gelatinisert betyr at stivelse er redusert. Produktet inneholder ikke gelatin.

Nettovekt: 180 g pulver

 


Bruk

Anbefalt døgndose: 2-4 kapsler (1000-2000 mg)

Oppbevares tørt og i romtemperatur

Advarsel

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd er ikke en erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. 

 
Les merVis mindre
Produktdetaljer
472041
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn