Personvern


Oppsummert:

På Helsefreak bruker vi personopplysninger først og fremst for å forbedre nettbutikken og tjenestene våre slik at de er best mulig tilpasset det kundene vil ha. Dersom du velger å bestille varer fra oss, er vi dessuten avhengig av noen opplysninger om deg for å gjennomføre handelen, samt at vi er pålagt å oppbevare noen opplysninger i forbindelse med regnskapsføring. Alle personopplysninger blir behandlet på en trygg og sikker måte i henhold til gjeldende regler, og de deles ikke med uvedkommende. Du har rett til bl.a. innsyn og også sletting av dine personopplysninger, med unntak av det vi er pålagt av lover og regler.

Ansvarlig for behandling av personopplysninger for Helsefreak er

Nye Bølger AS v/daglig leder
   Slåbråtveien 20A
1415 Oppegård
40 85 98 85
info@helsefreak.no


Har du spørsmål om behandlingen av personopplysningene dine, må du gjerne ta kontakt.

Nedenfor har vi beskrevet hvilke personopplysninger som samles inn og hvordan disse opplysningene behandles. 


Personopplysninger du gir oss

Hvis du ønsker å bestille varer på Helsefreak.no, samler vi inn helt nødvendige kontaktopplysninger, som navn, adresse, e-postadresse og mobilnummer. Det er helt frivillig om du vil gi oss disse opplysningene, men vi trenger dem for å kunne gjennomføre handelen, levere pakken og for å kunne komme i kontakt med deg i forbindelse med bestillingen. Det er derfor ikke mulig å bestille varer fra nettsiden uten disse opplysningene. 

Vi er også pålagt å registrere kontaktopplysninger i forbindelse med bokføring og av sikkerhetshensyn oppbevarer vi også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. Kontaktopplysningene dine vil bli oppbevart i tråd med kravene i regnskapsloven og slettes når det ikke lenger er relevant. 

Dersom du kontakter kundeservice eller kommuniserer med oss på andre måter, samler vi inn den informasjonen du gir fra deg i forbindelse med kontakten. Dette vil være navn, e-postadresse, telefonnummer og ordrenummer. Vi vil da behandle de opplysninger du gir oss, men vi lagrer kun de opplysninger vi trenger for å hjelpe deg videre. Informasjonen blir slettet i rimelig tid etter at saken er ferdigbehandlet.

Vi sender ut nyhetsbrev via e-post slik at du kan motta ulike typer informasjon og tilbud fra oss. Å motta nyhetsbrev er frivillig, og du vil kun motta dette hvis du har gitt et klart samtykke. Ønsker du ikke å motta nyhetsbrev fra oss lenger, kan du enkelt melde deg av dette ved enten å kontakte oss eller ved å klikke på link for avmelding nederst i alle nyhetsbrevene våre.

Dersom du registrer deg som medlem på sidene våre, registrerer vi minimum navn, e-postadresse og mobilnummer. I tillegg kan vi registrere kjønn, men det er frivillig. Formålet med medlemskapet er å gi deg lettere tilgang til bl.a. ordrehistorikk og dialog med kundeservice, samt å gi deg tilgang til medlemstilbud og personlige rabatter. Du kan når som helst melde deg ut.


Opplysninger vi får når du bruker tjenestene våre

Helsefreak bruker informasjonskapsler (cookies) og liknende teknologi på våre nettsider. Dette betyr at datamaskinen eller mobiltelefonen din lagrer informasjonskapsler når du besøker helsefreak.no. Dette er nødvendig for at nettbutikken skal fungere bra, f.eks. at den husker hvor du er på siden, dine valg på siden og hvilke varer du har lagt i handlekurven når du kommer til kassen. 

Informasjonskapslene hjelper oss dessuten til å finne ut hvilke deler av nettsidene våre som er de mest populære, hvilke sider som besøkes og hvor lenge de besøkes. Til dette formålet benytter vi Google Analytics. Opplysningene brukes til statistikk og analyser slik at vi kan gjøre nettsidene og tjenestene våre bedre samt tilpasse nyhetsbrev og tilbud spesielt til deg.

Ved å tillate bruk av cookies, vil du kunne få en mer relevant brukeropplevelse av nettstedet og tjenestene våre. Ønsker du likevel å endre på dette, kan du blokkere for cookies i innstillingsmenyen i nettleseren din. 


Deling av personopplysninger

Helsefreak bytter eller selger ikke kundeopplysninger til tredjepart og ingen tredjepart kan bruke dine personopplysninger til eget formål. En tredjepart får kun innsyn i kundeopplysninger når det er nødvendig for å hjelpe oss å levere varer og tjenester til deg. Vi deler relevante opplysninger med følgende:

  • KomplettNettbutikk; Nettbutikksystemet som driver nettbutikken
  • Fiken; Bokføring og regnskap
  • Bring; Transport av varer til deg
  • Klarna; Betalingstjeneste
  • Mailchimp; For utsendelse av nyhetsbrev

Utlevering av personopplysninger til offentlige organer skjer bare i tråd med gjeldende lover og regler.

I tillegg deler vi anonymisert kundeadferd (ikke navn og kontaktinfo) med Google Analytics. Tracking av kilde (hvor de besøkende kommer fra) deles også med Google Analytics.


Markedsføring

Annonser på digitale medier kan være tilpasset deg, basert på personopplysninger, kjøp, informasjonskapsler o.l. Om du ikke ønsker tilpassede annonser i digitale medier, kan du selv endre det. Både Facebook, Instagram, Google og andre har dette tilgjengelig under Innstillinger på din profil.


Din kontroll over dine personopplysninger

Du har rett til at vi gir deg innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg. Dersom du registrerer deg som bruker, vil du få direkte tilgang til dette gjennom Mine Sider. Hvis ikke, kan du når som helst be oss om å sende deg denne informasjonen.

Dersom noen av opplysningene er feil, kan du kreve at de blir rettet. Du kan også kreve at vi sletter personopplysningene dine, med mindre vi er forpliktet til å oppbevare dem i henhold til gjeldende lover og regler. 


Klager

Du må gjerne ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller bekymringer om hvordan vi behandler personopplysninger. Du kan også klage til Datatilsynet hvis du mener at vi bryter med personvernlovgivningen.


Endringer

Vi er forpliktet til å holde personvernerklæringen oppdatert i tråd med endringer i tjenestene eller nettsidene våre. Endringer i gjeldende regelverket for personopplysninger kan også endres med tiden. Siste oppdaterte versjon av Personvernerklæringen vil alltid være tilgjengelig på våre nettsider. Ved større endringer vil vi varsle deg.

 

 

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn