Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

SUPERNATURE Økologiske Gojibær 150g

Soltrørkede, viltvoksende gojibær fulle av antioksidanter, vitamin A og C. Og fiber. Dette er superbær med en imponerende liste over næringsstoffer. Lette å bruke i smoothies, på frokostblandingen og i te. Gjør nesten all mat sunnere.

  • Rik på antioksidanter

  • Bra for synet

  • Bra for huden

Les merShow less
kr 99.00
På lager
Beskrivelse

Dette er Gojibær

Gojibær er rødoransje bær som vokser på bukketorn, en plante som opprinnelig hører hjemme i fjellene i det nordvestlige Kina. Bærene er meget næringsrike og smaken er sursøt og litt skarp. I Kina har de vært brukt både i mat og i naturmedisin mer enn 2000 år, mens vi i vesten først har oppdaget disse superbærene i de senere årene. 

Gojibær inneholder en imponerende liste over essensielle vitaminer, proteiner og antioksidanter. Innholdet av c-vitaminer tilsvarer omtrent det du finner i appelsiner. Men Gojibær inneholder mange andre vitaminer og mineraler, bl.a. kalsium, kalium, jern, zink og selen. Bærene er også full av fiber og betakaroten. Og til å være bær har de et høyt innhold av proteiner, ca. 9% 

Tradisjonelt har tørkede gojibær blitt kokt før de ble spist. I Kina brukes de supper og som urtete og som juice.  


Hva er det godt for?

Som en rik kilde til antioksidanter kan gojibær beskytte kroppen mot skader fra frie radikaler og hindre prematur aldring. Basert på næringsinnholdet er det grunn til å tro at gojibær også er positivt for immunforsvaret 

Det skrives mye om mange andre mulige helsegevinster med gojibær. Dette kan være riktig, men alt er ikke nødvendigvis dokumentert vitenskapelig ennå. Det rike næringsinnholdet i bærene er imidlertid et faktum.


Ingredienser

Soltørkede, viltvoksende gojibær. Kan inneholde spor av peanøtter og andre nøtter.

Vitamin A bidrar til å opprettholde normal hud og normalt syn. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Nettovekt: 150 gram 


Næringsinnhold

Pr. 100 g % av RI*
Energi 1250 kJ/300 kcal

Fett

- hvorav mettede fettsyrer

1,7 g

0,4 g

Karbohydrater

- hvorav sukkerarter

57 g

53 g

Kostfiber 8,5 g
Protein 9 g
Salt 0,8 g
Betakaroten (provitamin A) 615 µg 76 %
Vitamin C 49 mg 61 %

 

*RI = referanseinntak

Referanseinntak angir hvilke mengder vitaminer og mineraler som er tilstrekkelig til å gi et godt næringsinntak for en voksen gjennomsnittsperson. Verdiene er ment til å fungere som rettesnor for et sunt kosthold, men er ikke ment som individuelle kostråd. 

 
Bruk

Det er mange måter å spise gojibær på og de kan for så vidt spises rett ut av posen eller sammen med nøtter og annen tørket frukt, på havregrøt istedenfor rosiner eller over frokostblandingen. Et annet tips er å ha noen bær direkte te. 

Gojibær kan brukes direkte i matlaging og bakst. Mange foretrekker la bærene trekke i litt vann før de brukes i matlagingen. 


Advarsel

Vær oppmerksom på at tørkede gojibær inneholder ganske mye sukker i form av fruktose. Overdrevent bruk kan gi høye inntak av karbohydrater.

  

Les merShow less
Produktdetaljer
851970
Tips & oppskrifter
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Kanskje liker du også
4 andre produkter i samme kategori:
kr 35.00
En nydelig mørk luksussjokolade fra Ombar med hele 90% kakao! Denne 90% kakao-baren er ment for ekte sjokoladeelskere. Laget av kun Nacional Arriba kakao fra Ecuador, kombinert med bare 10% kokosnøttsukker for en...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 89.00
Cocosa MCT er en smaksnøytral olje utvunnet naturlig fra ren kokos. Oljen gir deg rask energi og er perfekt for deg som er aktiv og trenger mye tilførsel av energi eller du ønsker å kutte ned på karbohydrater og...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn