Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Fusilli ai funghi e prosciutto

Her har vi hentet inspirasjon fra en toscansk klassiker; paglia e fieno. Smaken er uimotståelig god og passer utrolig godt til speltpastaen fra Bruno Castagno.


Dette trenger du til 4 personer:

  • 100 g spekeskinke
  • 300 g frisk sopp (sjampignon, østerssopp, kantareller eller steinsopp)
  • 1/2 sitron (saften)
  • 1 1/2 ss Cocosa pure kokosolje (eventuelt smør)
  • 1 hvitløksfedd
  • 2 dl fløte
  • 1 1/2 dl buljong (vi anbefaler Helios økologiske grønnsaksbuljong)
  • 1/2 bunt persille
  • 1/2 bunt basilikum
  • Himalayasalt, nymalt pepper
  • Nyrevet parmesan (til servering)


Sånn går du frem:

  • Skjær spekeskinken i smale strimler og soppen i tynne skiver og drypp over 2 - 3 ss sitron

Smelt 1/2 ss kokosolje i en vid kjele, press i hvitløksfedd og fres den lett (ikke for sterk varme, da svir hvitløken seg)

  • Hell over fløte og buljong, la det koke inn på sterk varme til det er kremaktig

    

  • Kok opp vannet til pastaen
  • Smelt resten av smøret i en panne. Rør i soppen, litt om gangen og brun den. Finhakk persillen, bland den i soppen sammen med skinkestrimlene og stek det på svak varme et par minutter
  • Kok pastaen al dente (Castagno fusilli skal koke 5 - 6 minutter). La pastaen renne godt av og bland dem lett sammen i en varm bolle sammen med en skvett olivenolje.
  • Smak føltesausen til med salt, pepper og sitronsaft, hell den over pastaen. Dekk med sopp-skinke-blandingen og dryss over basilikumblad. Mas over rikelig med pepper og server nyrevet parmesan til.


Buon appetito !

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn