Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Tabbouleh fra Midtøsten

Tradisjonell Tabbouleh er superfresh urte- og bulgursalat med masse bladpersille. Du får den ofte som en siderett i det østlige middelhavet. Salaten egner seg supert som tilbehør til grillet kjøtt eller alene som en lunsjrett. Vi synes den passer ekstra godt i vinterhalvåret men det er ikke et must.

I denne varianten har vi byttet ut bulgur med hampfrø. Supernature avskallede hampfrø inneholder sunt fett, proteiner og kostfiber, og setter god smak på retten. I tillegg inneholder hampfrø masse fiber. Bare tre spiseskjeer inneholder 1,2 gram fiber.


Dette trenger du:

  • 2,5 dl Supernature avskallede hampfrø
  • 1 dl fint hakket rødløk
  • 4 dl plommetomater i terninger
  • 1 agurk hakket i små terninger
  • 2,5 dl frisk persille (helst bladpersille), hakket
  • 1 hvitløksfedd finhakket
  • Saften av 1 sitron
  • 2 SS Helios økologisk olivenolje
  • 1 ts Helios himalayasalt
  • ½ granataple (bare de røde kjernene)
  • Nykvernet pepper etter smak

Hakket rødløk og hampfrøPlommetomaterAgurk

Så enkelt er det:


Bland alle ingrediensen i en stor bolle og bland forsiktig. Smak eventuelt til med mer olivenolje, sitronjuice, salt og pepper hvis du ønsker.
Server umiddelbart eller oppbevar i kjøleskapet til du er klar.

 

 

  

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn