Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Penne, panna e piselli

Dette er en enkel, velsmakende pastarett som alle liker. Den metter godt med erterpuré, fløte og bacon. Kombinasjonen mellom smakene er fortreffelig. Og den tar bare 15 minutter å lage.

Ingredienser:

  • 250 g frosne, små selskapserter 
  • 40 g smør
  • 6 ss kremfløte
  • 8 skiver bacon
  • 400g fullkornspenne
  • Parmesan, revet
  • Himalayasalt og nyrevet pepper


Så enkelt er det:

  • Stek bacon i stekovn på 200 grader til det blir godt stekt men ikke sprøstekt
  • Kok ertene, hell ut vannet og mos ertene med en stavmikser

  • Ha i smøret og rør det godt inn i ertemosen
  • Rør i fløten og smak til med rikelig, nyrevet pepper

  • Kok pastaen al dente (Castagno speltpenne skal ikke kokes mer enn fem minutter) i rikelig med lettsaltet vann
  • Skjær baconet i mindre biter og bland det sammen med ertesausen og litt parmesan
  • La vannet renne godt av pastaen og bland den med sausen

 

 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn