RAW bar
Hvis du liker mørk sjokolade og smaken av råkakao, er denne baren for deg. Gir god metthetsfølelse mellom måltider og etter trening.
Ingredienser:
- 100 g Helios dadler
- 70 g finhakkede valnøtter
- 100 g finhakkede mandler
- 30 g pistasjnøtter
- 100 g råkakao
- 30 g kakao nibs
- 2 ts espressopulver (kan sløyfes)
- 1 ts himalayasalt
- 1 ts macapulver (kan sløyfes)
- Helios ceylonkanel
Fremgangsmåte:
- Kjør valnøtter, mandler og pistasjnøtter i en blender
- Tilsett dadlene, litt av gangen. Og deretter råkakaopulveret.
- Hell blandingen over i en bolle og tilsett smeltet kokosolje, kakaonibs og de resterende ingrediensene og bland godt
- Hell blandingen over i firkantet form, ca. 10 x 10 cm og press den flat og jevn
- Avkjøl i kjøleskap i minst 30 minutter
- Del i små firkanter
- Oppbevares i kjøleskap, eventuelt i fryser.
Tilgjengelige produkter: