Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Pasta con broccoli

Pasta con broccoli er pasta med broccoli i hvitløk, olivenolje og pastavann-saus. Broccolien kokes to ganger. Først i kjelen, så i pannen sammen med hvitløk og olivenolje. Du trenger ikke noe jevning i denne retten. Broccolien skiller ut stivelse og sammen med noen skjeer fra pastavannet, blir konsistensen på sausen helt perfekt.


Dette trenger du: 


Slik gjør du det

  • Rens broccoli og del i passe biter. Bruk gjerne stilkene også

  • Finhakk hvitløk og del chilli i fine ringer

  • Kok opp rikelig (3 - 4 liter) lettsaltet vann og la broccolistilkene koke 4 minutter
  • Legg så i broccolirosesettene og kok i ytterligere 4 - 5 minutter
  • Ta broccoli opp fra vannet med en hullsleiv og avkjøl i isvann

  • Legg pastaen ned i det samme vannet og kok den al dente (Castagno penne trenger bare 5 minutter)
  • Varm olivenoljen i en stekepanne på middels varme
  • Legg i broccolien (stilkene kuttes først i mindre biter), finhakket hvitløk og chilli og la det frese lett et par minutter

  • Hell over noen spiseskjeer av pastavannet og smak til med salt og pepper
  • Du kan også blande inn 1 dl revet peccorino-ost (eventuelt parmesan). Da kan du i så fall tilføre mer av kokevannet og du får mer saus i retten.

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn