Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Pastasalat med scampi og mango

Denne smaksrike salaten kan du lage så hot du vil. Den føles uansett lett. Her har vi bare bruke litt god olivenolje som dressing. Dette funker helt fint, fordi det er så mye smak i ingrediensene. Hvis du vil ha den mer fyldig, kan du eventuelt lage en dressing av rømme, hvitløk og eplecidereddik.


Dette trenger du til fire porsjoner:
  • 300g fullkornsfussili pasta
  • 600g rå, rensede scampi
  • 1 chilli, finhakket
  • 2 ts frisk ingefær, revet eller finhakket
  • 1 mango, delt i terninger
  • 1 rødløk i tynne skiver
  • 1 hvitløksfedd, finhakket
  • himmalayasalt

Slik går du frem:
  1. Kok pastaen al dente i rikelig, lettsaltet vann (Castagno Fusilli skal kokes i maks 6 minutter)
  2. Fres chilli, hvitløk og ingefær lett i en panne (bruk gjerne pure cocosolje, med nøytral smak)
  3. Tilsett scampi og stek videre i ca. 3 minutter. Vend ofte.
  4. Når pastaen er ferdig kokt, heller du av vannet, heller over litt olivenolje og lar den stå på benken noen minutter
  5. La også den stekte scampi-løk-chilli-blandingen få avkjøle seg litt. Denne retten passer best lun. Bland alt og smak til med litt himalayasalt.

 

 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn