Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Sånn lager du Tahini

Tahini er en pasta laget av sesamfrø og er en viktig ingrediens i middelhavskjøkkenet og midtøsten. Det er vegansk og glutenfri, har en nøtteaktig smak og er enkel å lage selv

Dette trenger du:  

  • 4 dl økologiske sesamfrø
  • 2 - 3 ss nøytral olje (f.eks. rapsolje)
  • Litt havsalt

Sånn gjør du det:

  • Rist først sesamfrøene i en middels varm stekepanne i 3 - 5 minutter mens du hele tiden rører med en tresleiv.

  • Kjør de ristede sesamfrøene i en foodprosessor til de begynner å skille ut olje og blir seig, tilsett deretter oljen og litt salt

  • Juster deg frem til ønsket konsistens. Tahini skal være såvidt flytende.

 

 

 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn