WELLIBITES bringbær & lakris med B6, 70g

Uimotståelig gode gelégodis i en herlig kombinasjon av søte bringebær og salt lakris. Beriket med vitamin B6 som bidrar til et normalt immunforsvar, nervesystem og normal omsetning av proteiner og karbohydrater. Wellibites er et godteri du kan spise med god samvittighet, for både helse og miljø.

  •    40% mindre kalorier enn vanlig godteri
  •    Naturlige farger og smaker fra frukt og grønt
  •    Beriket med vitamin B6
  •    Sukkerfritt
  •    Vegansk
  •    Glutenfritt
Les mer
Tidsbegrenset tilbud:
kr 36.55 kr 43.00
På lager
Beskrivelse

Vitamin B6

Kroppen trenger vitamin B6 blant annet for et normalt immunforsvar, omsetningen av proteiner og karbohydrater og dannelsen av røde blodceller. I norsk kosthold er de største kildene til vitamin B6 kjøtt, kornprodukter og grønt.

Behovet for vitaminet er forskjellig. Behovet for vitamin B6 er avhengig av hvor mye protein man spiser. Hver gang man spiser ett gram protein skal man ha 0,015 milligram B6-vitamin. Behovet for B-vitamin stiger i perioder med sykdom, stress og hardt arbeid. Kvinner som bruker p-piller trenger ekstra tilskudd av vitamin B6.

Dette vitaminet er også involvert i immunsystemet funksjon, hjernens utvikling under graviditet og barndom, neurotransmittere, inkludert serotonin og dopamin og bidrar også til å  skape hemoglobin, som er den delen av røde blodlegemer som bærer oksygen.


Apotekeren som savnet et godteri som var både godt, sunt og miljøvennlig

Apotekaren Sara Serray fra Gøteborg ble lei av å lete etter godteri som både smakte godt og samtidig var sunt og miljøvennlig. Da hun ikke fant det hun lette etter, bestemte hun seg for å lage et på egenhånd. Hjemme på kjøkkenet begynte å koke og eksperimentere. 

Det var lang prosess og hun brukte mange timer før hun til slutt fant fram til et resultat hun var fornøyd med og som hun med god hjelp fra Gøteborgs oppfinnerforening hun kunne presentere for kunder. I august 2018 begynte de første butikkene å selge godteriet hennes, som er helt fritt for gelatin, hvitt sukker eller kunstige farge- eller smaksstoffer. Og nå er endelig godteriet til Sara tilgjengelig i Norge.


Ingredienser

Søtningsmiddel: (maltitol, erythritol), maisstivelse, syre (eple), salmiakk, naturliga aromer (bringebær , lakris, naturlige fargestoffer (Sort gulrotskonsentrat, vegetabilisk kull) vitamin B6, overflatebehandling (koko-/rapsolje, karnaubavoks)

Pr. 100 g
Energi 795 kJ/ 190 kcal
Fett 0 g
Karbohydrater 89 g
- hvorav sukkerarter 0 g
Protein 2,5 g
Salt 0,1 g
Vitamin B6 0,21 mg

 

 

Les mer
Produktdetaljer
469669
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
kr 59.00
Sukkerfri marsipan som smaker like godt som vanlig marsipan, og har et fantastisk bra næringsinnhold. Med 31 % fiber og kun 9 % karbohydrat er den godt nytt for alle helsebevisste marsipanelskere. •    Uten tilsatt...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 59.00
Sukkerfri marsipan som smaker like godt som vanlig marsipan, og har et fantastisk bra næringsinnhold. Med 31 % fiber og kun 9 % karbohydrat er den godt nytt for alle helsebevisste marsipanelskere. •    Uten tilsatt...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn