Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

CAVALIER Dark berries 85%, 85g

Ekte belgisk sjokolade, uten tilsatt sukker. Naturlig søtet med stevia og erythritol, kjent i Norge gjennom Sukrin. Dette er en sjokoladeplate med 85 % kakao, høstet fra UTZ-sertifiserte plantasjer, som møter strenge etiske og bærekraftige krav. Kombinasjonen av den mørke sjokoladen med bringebær, skogsbær og blåbær gir en nydelig smaksopplevelse.

Les merVis mindre
kr 85.00
Midlertidig utsolgt
Merke:
Beskrivelse

Beskrivelse 

Cavaliers sjokolader er utviklet med tanke på å passe inn i et vestlig, moderne kosthold. Et kosthold som kjennetegnes blant annet av for mye tilsatt sukker for lite fiber og en del viktige mineraler. Sjokoladene til Cavalier er ikke tilsatt sukker og er naturlig rik på fiber, magnesium og sink. I stedet for sukker, bruker Cavalier stevia og erythritol.


Stevia

Stevia kommer fra planten av samme navn og det er bladene som inneholder det konsentrerte søtstoffet. Stevia er dokumentert trygt og har mange fordeler som søtningsmiddel. Blant annet har det smaksprofil som passer veldig bra til sjokolade. Den forsterker faktisk sjokoladesmaken. I tillegg er stevia helt uten kalorier og det har ingen lakserende effekt.


Erythritol

Erythritol er en sukkeralkohol eller polyol. Den er 60 - 70% så søtt som sukker men bare 5% av kaloriene og i tillegg en glykemisk indeks tilnærmet null. Erythritol gir i motsetning til mange andre sukkeralkoholer, få problemer med mage og fordøyelse. Erythritol er en del dyrere for produsentene, men sluttproduktet blir bedre.

I Norge er vi for øvrig godt kjent med Erythritol gjennom sukkererstatningen Sukrin.


Mørk sjokolade med gunstige helseeffekter

Denne sjokoladen inneholder hele 80% kakao. Kakaoen i sjokolade er rik på polyfenoler, flavanoler og katekiner, som fungerer som antioksidanter i kroppen. Kakao kan ha en positiv effekt på blodtrykk, kolestrol og sågar vår hukommelse. Jo mer kakao i sjokolade, jo større sannsynlighet er det at den inneholder mye flavanoler. Det er derfor mange ernæringsrådgivere anbefaler mørk sjokolade. 

Men i tillegg til antioksidantene inneholder mørk sjokolade også en god del fiber og mineraler som jern, magnesium og zink. 


UTZ sertifisert

UTZ er en merkeordning for rettferdig handel. For å bli UTZ-sertifisert, må produksjonen oppfylle krav til sosiale forhold (blant annet er barnearbeid forbudt), miljø og jordbruks- og bedriftspraksis. UTZ-sertifiserte produkter skal også kunne spores tilbake til produsenten. Se mer på UTZs nettsider.


Ingredienser

kakaomasse, kostfiber (Dextrin, Inulin, Oligofruktose), søtstoff (Erythritol, Steviol Glycosides), kakaosmør, frysetørret bringebær (1,5%), frysetørret blåbær (1,5%), frysetørret solbær (1,5%),naturlig smakstoff, emulgator: soya lecitin, naturlig aroma. Kakaobestandeler: minst 80%. 

Produsert i lokaler hvor det forekommer gluten (hvete) og nøtter. 

Inneholder naturlig forekommende sukker. 

Nettovekt: 85 g


Næringsinnhold

Pr. 100 g
Energi 1771 kJ/ 423 kcal
Fett 33,3 g
- hvorav mettet fett 20,9 g
Karbohydrater 19,7 g
- hvorav sukkerarter 4,9 g
- hvorav polyoler 8,3 g
Kostfiber 34,5 g
Protein 5,3 g
Salt 0,02 g


Bruk

Med sin høye andel mørk sjokolade, kan den fint brukes i desserter.

Oppbevaring: Tørt, ikke over normal romtemperatur..


Advarsel

Kan inneholde spor av melk, gluten og nøtter.

Les merVis mindre
Produktdetaljer
504020
Produktomtaler(2)
Totalvurdering
5
2 Omtaler
Kvalitet
(5)
Fantastisk smak

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn