SUKRIN melkesjokolade original, 40g
Sjokolade søtet kun med de naturlige søtstoffene stevia og sukrin. 30% færre kalorier enn vanlig Freia Melkesjokolade. Hendig porsjonsstørrelse. God smak og konsistens. Fint alternativ til vanlig sjokolade.
Hvorfor begrense inntaket av sukker?
Tilsatt sukker er noe vi bør begrense mest mulig. Helsemyndighetene anbefaler at maks. 10% av kaloriinntaket kommer fra tilsatt sukker. Les mer om helserisikoen ved tilsatt sukker her.
Kildene til tilsatt sukker er mange. Sjokolade og snop er en av dem. Det er derfor Sukrin melkesjokolade er søtet med de naturlige og kalorifrie søtstoffene erythritol (et sukkeralkohol) og stevia (et søtstoff fra bladene på steviaplanten). Fordelene med disse to søtstoffene er at de både reduserer kaloriene i sjokoladen og at gjør at sjokoladen har mindre effekt på blodsukkeret. En plate på 40 gram inneholder bare 4 g netto karbohydrater og 159 kalorier.
Beskrivelse
Sjokoladen har en fløyelsmyk konsistens. Vi synes absolutt denne er et godt alternativ til vanlig sjokolade.
Ingredienser
Søtstoff: erythritol (Sukrin), kakaosmør, inulin, melkepulver, kakaomasse, vanilje, emulgator: solsikkelecithin, søtstoff: steviolglykosider. Minst 35 % kakao. Inneholder naturlig forekommende sukkerarter. Kan inneholde spor av mandler og hasselnøtter.
Nettovekt: 40 gram
Næringsinnhold
Pr. 100 g | Pr. plate (40 g) | |
Energi | 1640 kJ/ 397 kcal | 656 kJ/ 159 kcal |
Fett | 33 g | 13 g |
- hvorav mettede fettsyrer | 20 g | 8 g |
Karbohydrater | 36 g | 14 g |
- hvorav sukkerarter | 7,4 g | 3 g |
- hvorav polyoler | 27 g | 11 g |
Kostfiber | 20 g | 8 g |
Protein | 6,4 g | 3 g |
Salt | 0,17 g | 0,1 g |
Advarsler
Kan inneholde spor av mandler og hasselnøtter.
Overdrevet inntak kan ha lakserende effekt.
Legg til en produktomtale