SUKRIN melkesjokolade m/mandler og havsalt 40g
Sjokolade søtet kun med de naturlige søtstoffene stevia og sukrin. Tilsatt mandler og havsalt, en klassisk kombinasjon. Hendig porsjonsstørrelse. God smak og konsistens. Fint alternativ til vanlig sjokolade.
Naturlig søtning
Tilsatt sukker er noe vi bør begrense mest mulig. Helsemyndighetene anbefaler at maks. 10% av kaloriinntaket kommer fra tilsatt sukker. Les mer om helserisikoen ved tilsatt sukker her.
Kildene til tilsatt sukker er mange. Sjokolade og snop er en av dem. Det er derfor Sukrin melkesjokolade er søtet med de naturlige og kalorifrie søtstoffene erythritol (et sukkeralkohol) og stevia (et søtstoff fra bladene på steviaplanten). Fordelene med disse to søtstoffene er at de både reduserer kaloriene i sjokoladen og at gjør at sjokoladen har mindre effekt på blodsukkeret. En plate på 40 gram inneholder bare 4 g netto karbohydrater og 159 kalorier.
God smak
Sjokoladen har en fløyelsmyk konsistens. Her får du søtt og salt sammen, ordentlig digg.
Ingredienser
Søtstoff: erythritol (Sukrin), kakaosmør, inulin, melkepulver, kakaomasse, 10 % mandler, havsalt, vanilje, emulgator: solsikkelecithin, søtstoff steviolglykosider. Minst 35 % kakao (i melkesjokoladen). Inneholder naturlig forekommende sukkerarter. Kan inneholde spor av hasselnøtter
Nettovekt: 40 gram
Næringsinnhold
Pr. plate | Pr. 100g | |
Energi | 696 kJ/ 169 kcal | 1740 kJ/ 423 kcal |
Fett | 14 g | 35 g |
- hvorav mettede fettsyrer | 7 g | 18 g |
Karbohydrater | 13 g | 33 g |
- hvorav sukkerarter | 3 g | 7,2 g |
- hvorav polyoler | 10 g | 24 g |
Netto karbohydrater | 4 g | 9 g |
Kostfiber | 8 g | 20 g |
Protein | 3 g | 8 g |
Salt | 0,2 g | 0,49 g |
Advarsler
Kan inneholde spor av mandler og hasselnøtter.
Overdrevet inntak kan ha lakserende effekt.
Legg til en produktomtale