SUKRIN Marzipan, 200g
Sukkerfri marsipan som smaker like godt som vanlig marsipan, og har et fantastisk bra næringsinnhold. Med 31 % fiber og kun 9 % karbohydrat er den godt nytt for alle helsebevisste marsipanelskere.
- • Uten tilsatt sukker
- • Kun naturlig søtet med Sukrin og stevia
- • 84 % færre karbohydrat enn i ordinær marsipan
- • Vegansk
Sukrin sukkerfri marsipan
Marsipan består i utgangspunktet av to ingredienser: mandler og sukker. Mandler er fulle av nyttige stoffer for kroppen din, mens sukker er det stikk motsatte. I Sukrin Marzipan er det usunne byttet ut med noe som gjør godt for kroppen i stedet.
Gode grunner til å kutte ned på vanlig sukker
Sukker tilsettes i overraskende mange mat- og drikkevarer. Det er bare å se på innholdsfortegnelsen på ketchup, kjeks, kaker, sauser, supper, og det meste av prosessert mat i butikkene eller på serveringssteder. Mens naturlig sukker, som vi får når vi spiser frukt, bær og grønnsaker er helt ok, bør vi begrense det tilsatte sukkeret mer enn vi gjør i dag. Særlig er barn og unge veldig utsatt. Vi kan redusere tilsatt sukker i kostholdet ved å spise mer uprosessert mat og erstatte vanlig sukker i matlagingen med Sukrinmelis eller andre sunne sukkeralternativer. Det vil kunne gi en positiv helseeffekt ved mindre overvekt, diabetes 2 og mindre risiko for å dø av hjerte- karsykdommer. Du kan lese mer om dette HER.
Bruk
Brukes til akkurat det du ellers ville brukt vanlig marsipan til. Til kaker og konfekt.
Ingredienser
Mandler (40 %), fiber (oligofruktose og polydextrose), søtstoffer (erytritol og steviolglykosider), vann, konserveringsmiddel (kaliumsorbat).
Nettoinnhold 200g
Næringsinnhold
Næringsinnhold pr. 100 g:
Sukrin Marzipan | Vanlig marsipan * | |
Energi | 1331 kJ/ 318 kcal | 1993 kJ/ 476 kcal |
Fett | 12 g | 22 g |
Karbohydrater | 26 g | 59 g |
- hvorav sukker | 3 g | 57 g |
Netto karbohydrater | 9 g | 59 g |
Kostfiber | 31 g | 3 g |
Protein | 8 g | 8 g |
* Gjennomsnitt av ordinære marsipaner
Advarsler
Allergener: Inneholder mandler
Legg til en produktomtale