PANDA naturlig lakris torpedos, 100 gram

Panda lakrisbamser er laget med kun fire, nøye utvalgte og naturlige ingredienser. Den tradisjonelle produksjonsmetoden gir lakrisen den myke teksturen. 

Vegansk.

Les mer
kr 39.00
På lager
Beskrivelse

Naturlig lakris torpedos

Panda lakris er så ren og naturlig som det er mulig å få den. Når ingrediensene er så rene og gode, trenger man ikke å tilsette masse fancy for å gjøre lakris velsmakende. Gjenlukkbare poser sørger for å holde lakrisen fersk og smaksrik lenge etter at den ble åpnet. 


Ingredienser

Sukker, melasse sirup, hvetemel, maisstivelse, lakrisekstrakt, glukosesirup, risstivelse, fortykningsmiddel (gummi arabicum), glansemiddel (karnaaubavoks), naturlig smak (anisfrøolje), farge (betakaroten), kobberkomplekser av chlorophyllins).


Næringsinnhold

Pr. 100g:

Energi 1601kJ/377kcal

Fett 0,2g

Hvorav mettede fettsyrer 0g

Karbohydrater 90g

Hvorav sukkerarter 71g

Protein 2,2g

Salt 0,30g

 

Les mer
Produktdetaljer
181639
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
kr 35.00
En nydelig mørk luksussjokolade fra Ombar med hele 90% kakao! Denne 90% kakao-baren er ment for ekte sjokoladeelskere. Laget av kun Nacional Arriba kakao fra Ecuador, kombinert med bare 10% kokosnøttsukker for en...
kr 219.00
SHIFT Jod inneholder jod fra en naturlig, økologisk og bærekraftig kilde. Unik kvalitet og sporbarhet av råstoffet er sikret gjennom DNA analyser. Jod er et essensielt sporstoff som blant annet er avgjørende for at...
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
KSM66 Ashwagandha
-kr 50.00
Tidsbegrenset tilbud
kr 209.00 kr 259.00
KSM66 er et klinisk dokumentert og økologisk dyrket fullspektrum ekstrakt av Ashwagandha, fra tradisjonell indisk naturmedisin. Kosttilskuddet benyttes mot stress, som ofte gjør oss urolige og uopplagte og forstyrrer...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn