DeBRON Fruit gums sugar free, 100g

Klassisk vingummi med mange forskjellige fruktsmaker. Ikke tilsatt sukker, søtet istedenfor med matitol, et naturlig søtstoff som er nesten like søtt som sukker og uten bismak. Mye mindre kalorier enn vanlig vingummi og heller ikke skadelig for tennene.

Les merShow less
kr 35.00
På lager
Beskrivelse

Sukkerfri

DeBrons Sugar Free serie er, som navnet antyder, produkter laget uten tilsatt sukker. Produsenten bruker i stedet sukkerfri søtstoffer. I Fruit gums er det i stedet for sukker benyttet søtstoffer maltitol, som er et sukkeralkohol som er nesten 90 % så søtt som sukker, men med færre kalorier. En fordel med maltitol er at den ikke har noe bismak. Maltitol gir heller ikke hull i tennene og brukes derfor ofte i sukkerfri tyggegummi og tannpasta.

Selv om maltitol påvirker blodsukkeret saktere enn vanlig sukker, bør diabetikere være oppmerksom på at produktet kan gi utslag på bodsukkeret, så det er viktig å følge med på effekten.

Det er mange gode grunner til å redusere sukkerforbruket, som generelt er for høyt også blant nordmenn. Les mer om tilsatt sukker her.


Glutenfri

Gluten er et protein som finnes naturlig enkelte kornsorter, som hvete, rug og bygg. Personer med cøliaki må unngå gluten helt, men også personer med glutenintoleranse kan oppleve betydelig ubehag hvis de spiser produkter med gluten. 

DeBron Fruit gums er glutenfri.


Melkefritt

For personer med laktoseintoleranse er det godt å vite at produktet også er helt melkefritt.


Ingredienser

Søtstoff: Maltitol, gelatin, vann, surhetsregulererende middel:E330, naturlige aromaer, vegetabilske oljer (raps/kokos), fargestoffer: E120, E141, E161B, overflatebehandlingsmiddel: karnaubavoks.

Nettovekt: 100 g


Næringsinnhold

Pr. 100 g
Energi 841 kJ/ 201 kcal
Fett 0,2 g
-hvorav mettede fettsyrer 0,2 g
Karbohydrater 73 g
- hvorav sukkerarter 0 g
- hvorav polyoler 73 g
Protein 6,1 g
Salt 0,02 g


Bruk

Oppbevaring: Tørt og kjølig


Advarsel

Overdreven bruk kan virke lakserende.

 

 

Les merShow less
Produktdetaljer
250364
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 59.00
Sukkerfri marsipan som smaker like godt som vanlig marsipan, og har et fantastisk bra næringsinnhold. Med 31 % fiber og kun 9 % karbohydrat er den godt nytt for alle helsebevisste marsipanelskere. •    Uten tilsatt...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn