CAVALIER Milk caramel, 40g

Fineste belgiske melkesjokolade med et deilig karamellfyll, som ikke setter seg fast i tennene. Naturlig søtet med Stevia og erythritol, kjent i Norge gjennom Sukrin. Denne sjokoladen er en ren nytelse etter belgisk konfekttradisjon. Kakaobønnene kommer kun fra UTZ-sertifiserte plantasjer, som møter strenge etiske og bærekraftige krav. 

Les mer om Cavalier nedenfor.

Les mer
kr 35.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Søtt og sunt 

Cavaliers sjokolader er utviklet med tanke på å passe inn i et vestlig, moderne kosthold. Et kosthold som kjennetegnes blant annet av for mye tilsatt sukker for lite fiber og en del viktige mineraler. Sjokoladene til Cavalier er ikke tilsatt sukker og er naturlig rik på fiber, magnesium og sink. I stedet for sukker, bruker Cavalier stevia og erythritol.


Stevia

Stevia kommer fra planten av samme navn og det er bladene som inneholder det konsentrerte søtstoffet. Stevia er dokumentert trygt og har mange fordeler som søtningsmiddel. Blant annet har det smaksprofil som passer veldig bra til sjokolade. Den forsterker faktisk sjokoladesmaken. I tillegg er stevia helt uten kalorier og det har ingen lakserende effekt.


Erythritol

Erythritol er en sukkeralkohol eller polyol og forekommer naturlig i blant annet pærer og meloner. Den er 60 - 70% så søtt som sukker men bare 5% av kaloriene og i tillegg en glykemisk indeks tilnærmet null. Erythritol gir i motsetning til mange andre sukkeralkoholer, få problemer med mage og fordøyelse. Erythritol er en del dyrere for produsentene, men sluttproduktet blir bedre.

I Norge er vi for øvrig godt kjent med Erythritol gjennom sukkererstatningen Sukrin.


Glutenfri

Denne sjokoladen er glutenfri, men produksjonen foregår i lokaler hvor gluten kan forekomme. 


UTZ sertifisert

UTZ er en merkeordning for rettferdig handel. For å bli UTZ-sertifisert, må produksjonen oppfylle krav til sosiale forhold (blant annet er barnearbeid forbudt), miljø og jordbruks- og bedriftspraksis. UTZ-sertifiserte produkter skal også kunne spores tilbake til produsenten. Se mer på UTZs nettsider.


Ingredienser

Ingredienser: kostfiber (Dextrin, Inulin, Oligofruktose), vegetabilsk fett (palmeolje, solsikkeolje, rapsolje, bommulsfrø olje), kakaosmør, mysepulver (melk), helmelk pulver, søtstoff (Erythritol, Steviol Glycosides), kakaomasse, skummetmelk pulver, naturlige smaksstoffer, emulgator: soya lecitin. Kakaobestandeler: minst 36%.

Inneholder naturlig forekommende sukker. 

Nettovekt: 85 g


Næringsinnhold

Næringsinnhold Pr 100 g

Pr. 100 g
Energi 2061 kJ/ 493 kcal
Fett 37,8 g
- hvorav mettet fett 21,6 g
Karbohydrater 32,7 g
- hvorav sukkerarter 20 g
- hvorav polyoler 9,4 g
Fiber 17,7 g
Protein 7 g
Salt 0,6 g


Bruk

Oppbevaring: Tørt, ikke over normal romtemperatur..


Advarsel

Kan inneholde spor av gluten og nøtter.

Les mer
Produktdetaljer
966722
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 93.00
Kalorifattig sukkererstatning med rund smak. Sukrin Gold er en blanding av fem ulike søtningsstoff. Alle helt naturlige. Den unike blandingen kombinerer fordelene med de forskjellige ingrediensene. Sukrin Gold har en...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn