Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Kakaonibs cookies

Her er et fint alternativ til sjokoladecookies. Kakonibs smaker ganske bittert alene. Men i den søte cookiesdeigen kommer den virkelig til sin rett.

Disse tar ikke lang tid å lage. Beregn ca. 15 - 20 minutter til forberedelser og 15 - 20 minutter til steking.

Ingredienser

  • 100 g hasselnøtter
  • 125 g smør (romtemperatur)
  • 115 g lønnesirup
  • 150 g kokosmel
  • 2 ts vaniljepulver
  • 1 egg
  • 75g mandelmel
  • 1 ts bakepulver
  • ½ ts salt
  • 55 g kakaonibs

Så enkelt er det:

  • Fordel hasselnøttene over en stekepanne dekt med bakepapir og rist dem i ovnen på ca. 160°C i 7 - 8 minutter
  • La nøttene kjøle litt ned og fjerne skallene

  • Hakk nøttene grovt

  • Pisk smør, lønnesirup og vaniljepulver til blandingen blir hvit og fluffy

  • Bland inn et egg som du har pisket på forhånd
  • Vend inn kokosmel, mandelmel, bakepulver og salt.
  • Ha i til slutt hakkede hasselnøtter og kakaonibs og bland godt sammen

 

  • Fordel spiseskjestore deler av deigen på en stekeplate dekket med bakepapir, ca. 4 – 5 cm fra hverandre.
  • Stek i 18 – 20 minutter på midterste rille i stekoven ved 160°C
  • Etter steking, la hvile i 5 minutter på en rist.

Cookiesene smaker deilig når de er nystekte. Senere kan de gjerne varmes 15 sekunder i mikrobølgeovn hvis du liker den myke teksturen.

 

 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn