Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Glutenfri baking

Gluten er et protein som trigger fordøyelsesbesvær hos personer med cøliaki eller glutenintolleranse. Problemene skyldes en reaksjon fra kroppens immunsystem som gir en betennelse i tynntarmen. Gluten har særegne egenskaper som gjør den spesielt egnet til luftig bakst. Men det er mange alternative meltyper som ikke inneholder gluten. Disse er også populære i lavkarbobaking. Da abefaler vi også at du bruker Xanthan Gum.

Heldigvis finnes det også naturlige søtningsmidler med lite eller ingen karbohydrater som gir ingen eller liten effekt på blodsukkeret og insulinnivåene. 

Les merVis mindre
kr 59.00
Glutenfritt mel med høyt fiberinnhold og lite karbohydrater laget av ferske, økologiske kokosnøtter. Erstatt 25% av vanlig mel i oppskrifter for litt sunnere sluttresultat. Eller følg retningslinjene nedenfor for bruk...
kr 119.00
Ny og forbedret utgave av Fibersirup fra Funksjonell Mat. Dette er en sirup med bare 2% sukkerarter og 50% av kaloriene i honning og sirup. Sukrinsirup er snill mot blodsukkeret og tilfører kroppen fiber, som er...
kr 82.00
Kalorifritt og naturlig erstatning for vanlig melis. SukrinMelis er finmalt sukrin blandet med litt stevia for å utfylle smaken og for å gi det samme sødmegraden som vanlig melis.  Sukrinmelis brukes blant annet i...
kr 79.00
Kalorifritt og naturlig erstatning for strøsukker. Sukrin er et rent naturprodukt med ca. 70% av søtsmaken til vanlig sukker men likevel helt uten kalorier og karbohydrater. Det er fremstilt av sukkeralkoholet...
kr 54.00
Mens vanlig Sukrin har en søtningsgrad på 70% av vanlig sukker, er Sukrin:1 akkurat like søtt som sukker. Det gjør den lettere å bruke i oppskrifter. Sukrin:1 er helt uten kalorier og karbohydrater og påvirker ikke...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn