Produkter
Totalt antall treff i produkter:
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Glutenfri baking

Gluten er et protein som trigger fordøyelsesbesvær hos personer med cøliaki eller glutenintolleranse. Problemene skyldes en reaksjon fra kroppens immunsystem som gir en betennelse i tynntarmen. Gluten har særegne egenskaper som gjør den spesielt egnet til luftig bakst. Men det er mange alternative meltyper som ikke inneholder gluten. Disse er også populære i lavkarbobaking. Da abefaler vi også at du bruker Xanthan Gum.

Heldigvis finnes det også naturlige søtningsmidler med lite eller ingen karbohydrater som gir ingen eller liten effekt på blodsukkeret og insulinnivåene. 

Les merVis mindre
kr 65.00
Økologisk fettredusert kokosmel er et glutenfritt, fiberrikt og næringsrikt mel laget av ferske, økologiske kokosnøtter. Perfekt for baking, matlaging og smoothies – gir en mild kokossmak og et sunt alternativ til...
kr 64.00
Sukrin Havrefiber er et naturlig, glutenfritt fiberpulver med nøytral smak og hele 80 % kostfiber. Perfekt for å øke fiberinntaket i bakst, smoothies og matlaging – uten å påvirke smaken eller konsistensen. Gir en god...
kr 99.00
Sukkerfri melis – perfekt til glasur, kremer og desserter Sukrin Melis er et naturlig alternativ til vanlig melis, laget helt uten tilsatt sukker. Med sin fine, pulveriserte konsistens løser den seg raskt opp i både...
kr 85.00
Naturlig alternativ til sukker – uten kalorier SUKRIN er et naturlig søtningsmiddel basert på erythritol – perfekt for deg som vil redusere sukkerinntaket uten å gi avkall på smaken. Med samme sødmegrad som sukker,...
kr 129.00
Dobbel sødme – naturlig og sukkerfriSukrin+ kombinerer naturlig erytritol med en liten mengde stevia for å gi en sødme som er dobbelt så sterk som vanlig sukker. Perfekt for deg som vil bruke mindre mengde søtning –...
kr 54.00
Mens vanlig Sukrin har en søtningsgrad på 70% av vanlig sukker, er Sukrin:1 akkurat like søtt som sukker. Det gjør den lettere å bruke i oppskrifter. Sukrin:1 er helt uten kalorier og karbohydrater og påvirker ikke...

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn