Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

SUPERNATURE Pretty Perfect Protein Mix 200g

Perfekt blanding av veganske proteiner og marint kollagen og smaksatt med vanilje og gojibær. Enkel å bruke i smoothies, shake og andre drikker. 

Les merShow less
Tidsbegrenset tilbud:
kr 195.98 kr 239.00
Siste varer på lager
Beskrivelse

Proteiner

Proteiner er et livsviktig næringsstoff for kroppen, spesielt hvis du er aktiv og trener. Ifølge Helsedirektoratet bør proteiner utgjøre 10 – 20% av det daglige energiopptaket. Jo mer aktiv du er, jo mer proteiner trenger du.

Proteiner er bygget opp av aminosyrer og det finnes i alt 20 av dem. 11 av disse klarer kroppen å produsere selv, mens de øvrige 9 må tilføres gjennom kosten. Derfor kalles de essensielle aminosyrer.


Kollagen

Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos både mennesker og dyr. Det utgjør faktisk nesten 25% av de totale proteinene vi har i kroppen. Kollagen er den viktigste bestanddelen i brusk, leddbånd, sener og ben. Kollagen er også med på å holde huden stram og sterk.


Blanding av essensielle aminosyrer og kollagen

Pretty Perfect Protein Mix er en nøye sammensatt blanding av kollagen, alle essensielle aminosyrer og et høyt proteininnhold. Alle proteinene kommer fra veganske og marine kilder. 

Den har en deilig smak av vanilje og gojibær og er perfekt i drikke, eller smoothie uten behov for søtning. 


Ingredienser

Erteproten* (Pisum sativa) 34%, protein fra brun ris (Oryza sativa) 34 %, proteinpuver fra hamp* (Cannabis sativa) 14 %, kollagen (fisk) 10 %, naturlig aroma (vanilje), pulver av gojibær (Lycum barbarum L.) 3%,  fortykningsmiddel (xantangummi), søtstoff (steviolglykosid). * = Økologisk. 

Inneholder søtstoff.

Netto innhold: 200g


Bruk

Pretty Perfect Protein Mix blandes enkelt i valgfri drikke som plantebasert melk, juice eller vann.

 

 

Les merShow less
Produktdetaljer
941447
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 30.00
NOCCO Pære er en kullsyreholdig energi- og aminosyredrikk med en frisk, crispy smak av pærer. NOCCO er beriket med BCAA, (forgrenede aminosyrer), koffein og vitaminer.  NOCCO Pære er en moderne klassiker. Dette var...
Fres Guarana 20 tabletter
-20%
Midlertidig utsolgt
Tidsbegrenset tilbud
kr 68.00 kr 85.00
FRES fra Tech Nutition er en brusende energidrikk med høyt koffeininnhold - helt uten kalorier. Et rør inneholder 20 brusetabletter som blandes i vann til en deilig oppfriskende drikk, utrolig god på smak. Inneholder...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Supernature Chlorella 150g
-18%
Tidsbegrenset tilbud
kr 192.70 kr 235.00
Naturens eget multimineral og rik på vitamin A, K, B1, B2, B3 og B6. Viktige næringsstoffer for et godt immunforsvar, og som støtter kroppens interne prosesser. Bidrar til normal kognitiv og psykologisk funksjon og...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn