PLANTFORCE Synergy protein vanilla 800g

Lavkalori, plantebasert proteinpulver med naturlig smak av vanilje. Gir deg enkelt og effektivt den mengden proteiner du ønsker i kostholdet. Beste proteinpulver laget av hampprotein, erteprotein og brunt risprotein som gir de samme egenskapene som whey protein.

  •    Vegansk og RAW
  •    Hypoallergenisk - gluten, soya og meierifri
  •    Inneholder alle de essensielle aminosyrene
  •    Naturlig smak - ingen kunstig søtningsmiddel
  •    Glatt tekstur- flott for proteinshakes
Les merShow less
kr 434.25 kr 579.00
På lager
Beskrivelse

Protein

Proteiner er et livsviktig næringsstoff for kroppen, spesielt hvis du er aktiv og trener. I følge Helsedirektoratet bør proteiner utgjøre 10 – 20% av det daglige energiopptaket. Jo mer aktiv du er, jo mer proteiner trenger du.

Proteiner er bygget opp av aminosyrer og det finnes i alt 20 av dem. 11 av disse klarer kroppen å produsere selv, mens de øvrige 9 må tilføres gjennom kosten. Derfor kalles de essensielle aminosyrer. 


Proteinpulver

Det går fint å få i seg tilstrekkelig proteiner ved å spise proteinrik mat. Mange synes likevel det er mest praktisk å øke proteininntaket, f.eks. i forbindelse med trening, ved hjelp av proteinpulver. For mange gir det også mer kontroll over inntaket. 

Det er mange ulike proteinpulver, men de to viktigste gruppene er melkebaserte (whey) og plantebaserte proteinpulver.


Hva er plantebasert proteinpulver?

Plantebaserte proteinpulver er vegan-vennlige fordi de ikke inneholder ingredienser som stammer fra dyr. Mens noen foretrekker wheypulver (melkebasert, fra myse) fordi det er mer biologisk tilgjengelig og det har et mer komplett innhold av essensielle aminosyrer, er det flere og fler som foretrekker veganske alternativer. 

Men ikke alle plantebaserte proteinpulver er like. En fordel med Plantforce Synergy er at det er satt sammen av mange ulike råvarer. På den måten dekker det også et større spekter av aminosyrer enn enklere proteinpulver. 


Synergy Protein - vanilla

Vegan- og RAW plantebasert proteinpulver fra hamp, erter og brun ris. Dette gir en balansert sammensetning av aminosyrer, ideelt for restitusjon etter trening. Kan brukes av vegetarianere og veganere.

Silkemyk konsistens, smaksatt med 100% naturlige aromaer og naturlig søtet med ekstrakt fra steviablader. 

Økologisk, ikke prosessert og ikke kokt. 


Bruk

Ideelt i forbindelse med både trening og vektnedgang.

Etter en treningsøkt er det viktig å tilføre næringsstoffer og væske. Dette bidrar til god restitusjon, som er viktig for å unngå skader. Trening gjør at kroppen tappes for karbohydrater i muskulaturen, økt forbruk av proteiner, tap av væske og salter og at fettvev forbrennes. Både ved styrketrening og harde utholdenhetsøkter tæres det på kroppens proteinlagere. Derfor er det viktig å ha fokus på proteiner etter trening, særlig hvis man trener ofte.

Bland ut 10 – 20 g etter Synergy proteinpulver med 250 – 300 ml vann, fruktjuice  eller melk eller plantemelk og drikk etter trening. I tillegg anbefales 1 – 1,5 g karbohydrat pr kg kroppsvekt. 

Dersom du trener mye og ofte, bør du fylle på med et lite måltid så fort som mulig etter trening, aller helst i løpet av 20 minutter. Påfyllet bør også inkludere karbohydrater. 

Oppbevares kaldt, tørt og beskyttet for direkte sollys.


Ingredienser

Proteiner fra erter, brun ris og hamp, fortykningsmiddel (xanthan gum), naturlig vaniljearoma, søtstoff (steviol glycosides) E960.

Fri for melk, soya, hvete og gluten.


Næringsinnhold

Pr. porsjon (20g) Pr. 100g
Energi 318 kJ/ 75 kcal 1591 kJ/ 377 kcal
Fett 1,3 g 6,5 g
- hvorav mettede fettsyrer 0,3 g 1,5 g
Karbohydrater 0,5 g 2,5 g
- hvorav sukkerarter 0,4 g 2,2 g
Protein 15 g 76 g
Salt* 0,46 g 2,3 g

*saltinnholdet skyldes utelukkende naturlig forekommende natrium.


Aminosyreprofil

Pr. 100 g
Alanin 3610 mg
Arginin 6710 mg
Asparginsyre 8790 mg
Cystein 460 mg
Glutaminsyre 12960 mg
Glycin 3080 mg
Histidin 1680 mg
Isoleucin 3960 mg
Leucin 6750 mg
Metioinin 4960 mg
Fenylalalin 880 mg
Prolin 2900 mg
Serin 3680 mg
Threonin 2790 mg
Tryptofan 640 mg
Tyrosin 2980 mg

 

Les merShow less
Produktdetaljer
507594
Tips & råd
Produktomtaler(7)
Totalvurdering
5
7 Omtaler
Kvalitet
(5)
Har kun brukt det en liten stund, men er veldig fornøyd! Nå skal det sies at er jeg veldig glad i vanilje Og dette skal visst være det reneste av det rene har jeg blitt fortalt!

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
kr 35.00
En nydelig mørk luksussjokolade fra Ombar med hele 90% kakao! Denne 90% kakao-baren er ment for ekte sjokoladeelskere. Laget av kun Nacional Arriba kakao fra Ecuador, kombinert med bare 10% kokosnøttsukker for en...
15 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 99.00
Cocosa MCT er en smaksnøytral olje utvunnet naturlig fra ren kokos. Oljen gir deg rask energi og er perfekt for deg som er aktiv og trenger mye tilførsel av energi eller du ønsker å kutte ned på karbohydrater og...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn