Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
PLANTFORCE Synergy protein vanilla 800g

PLANTFORCE Synergy protein vanilla 800g

kr 423.00 kr 577.00 -kr 154.00
Overall rating
4.6
10 Reviews
Kvalitet
(4.6)
En god vaniljesmak det er lett å bli avhengig av. Trodde jeg kanskje også skulle bli lei, men dengang ei. Blander i ulike væsker som smoothie, havregrøt, mandelmelk osv for variasjon. Tenk at noe så godt også er sunt. Definitivt en stayer.
Vaniljesmaken smaker helt forferdelig, får det ikke ned :(
Absolutt tilfreds med Planteforce Synergy protein med Vanilla.
Må snart bestille på nytt.
Veldig godt proteinpulver sammensatt av de beste proteinene for veganere. Akkurat det jeg så etter!
Beste proteinpulver jeg har prøvd . Bruker det mest i smoothi , der det også gir god smak .
Denne gjør proteinshaken til et måltid man gleder seg til.
Dette er det beste protein-pulver jeg har prøvd. En klasse for seg selv, er min erfaring. Jeg har prøvd mange tilsvarende, men dette er det eneste jeg kan bruke, og det eneste protein-pulver som jeg vil ha. Helt enig i de som sier at dette er det reneste av det rene. Kjempegodt.
Jeg har foreløpig kun brukt proteinpulveret i smoothies, men er veldig fornøyd med smaken det gir. Det jeg er VELDIG fornøyd med er servicen fra Helsefreak.no! Det var dessverre en skade på posen med proteinpulveret da jeg fikk det i posten. Jeg meldte i fra om dette, uten noen annen tanke bak enn å informere dem om dette. Resultatet var at jeg to dager senere fikk en ny pakke med proteinpulver levert på døren. Fantastisk!. Kommer garantert til å handle her igjen! :-)
Har kun brukt det en liten stund, men er veldig fornøyd! Nå skal det sies at er jeg veldig glad i vanilje Og dette skal visst være det reneste av det rene har jeg blitt fortalt!

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn