Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Shift Magnesium, 60 tabletter

Magnesium er et viktig mineral som er helt avgjørende for en rekke av kroppens funksjoner, blant annet for energiomsetning og muskelfunksjon.

SHIFT SuperMagnesium er sammensatt av tre aktive magnesiumråvarer som i høy grad opptas og utnyttes i kroppen. Produktet er i tillegg tilsatt vitamin B6 som bidrar til å gi et ytterligere økt celleopptak av magnesium. Produktet er skånsomt for magen.

  • Skal gi en bedre, og ikke minst raskere, effekt enn tradisjonelle magnesiumtilskudd

  • Magnesium kan bidra til normal muskelfunksjon

  • Magnesium kan hjelpe kroppen å slappe av

Les merShow less
kr 209.00
Leveringstid 5 - 7 dager
Merke:
Beskrivelse

Magnesium

Magnesium er et grunnstoff, noe som innebærer at det ikke kan brytes ned til flere stoffer. Magnesium er nødvendig for at kroppen skal fungere best mulig. 

Magnesium virker avslappende på alle typer muskulatur, (blant annet hjertet, blodårer, livmor, bronkier) og inngår i dannelsen av en rekke enzymer og proteiner.

I tillegg påvirker magnesium hjerterytmen, det virker lett beroligende, samt at det er helt avgjørende for energiproduksjonen i cellene. Magnesium er også viktig for omdannelse av omega-3 og omega-6, den såkalte prostaglandin-syntesen. Magnesium er også en vesentlig faktor for at hjertemuskulaturen skal fungere godt, og bidrar til at hjertet “slapper av” mellom slagene.

Mangel på magnesium kan gi sammentrekninger i musklene i form av små rykninger/urolige ben, tretthet og utmattelse, konsentrasjonsbesvær og nedsatt appetitt. 

Nyttige matvarekilder til magnesium er belgfrukter, nøtter, bananer, grønne bladgrønnsaker, mørk sjokolade, kaffe og fullkorn er rike kilder til magnesium. Andre viktige kilder er fisk, skalldyr, poteter, kjøtt og ulike meieriprodukter.

Mange forskere mener at vi i dag får for lite magnesium gjennom kosten. Internasjonale undersøkelser viser at rundt 80 % av verdens befolkning får for lite magnesium. Et daglig tilskudd av magnesium kan derfor være viktig for mange. Det daglige behovet for magnesium er på omtrent 350 mg for voksne, mens gravide og ammende, samt gutter i puberteten, har behov for rundt 450 mg. Personer som driver regelmessig fysisk aktivitet og trening har behov for et økt inntak av magnesium fordi mineralet skilles fort ut med svette. Kronisk diare, lavt matinntak eller et høyt sukkerinntak kan føre til magnesiummangel. Vanndrivende medisiner og et stort og regelmessig inntak av kaffe, brus og alkohol kan også forårsake lave magnesiumverdier.

Det er oftere kvinner som mangler magnesium. Vi ser også mangel på magnesium i forbindelse med strenge slankekurer, avgiftningskurer og vanndrivende medisiner.

Flere og flere nordmenn tar daglig tilskudd av magnesium fordi de mener det hjelper mot hodepine og migrene. Teorien er at det har en effekt fordi magnesium bidrar til normal hjernefunksjon, men det skal sies at det så langt ikke finnes vitenskapelig dokumentasjon på at magnesium hjelper i forbindelse med migrene og hodepine.


Shift SuperMagnesium

Magnesium finnes ikke rent i naturen fordi det er et alkalisk jordmetall. Når du tar et mineraltilskudd med magnesium, vil altså selve magnesiumet være likt i alle produktene. Den store forskjellen ligger i hva det er bundet til og hvordan det er fremstilt. Dette er helt avgjørende for i hvilken grad kroppen kan oppta og nyttiggjøre seg av magnesiumet du tar.

Shift Magnesium kombinerer tre magnesiumforbindelser som sammen sikrer et maksimalt og hurtig opptak i kroppen. Fremstillingen skjer ved at man soltørker vannet fra saltvannsinnsjøen Great Salt Lake i USA i store basseng samtidig som man fjerner det uønskede natriumet. Dette er en helt naturlig prosess som går over to år. Sluttproduktet er en konsentrert mineralrik væske som inneholder store mengder magnesium samt 70 viktige spormineraler som kroppen vår trenger. Denne magnesiumformen absorberes og tolereres svært godt, og har høy biotilgjengelighet. Den kan ikke fremstilles i et laboratorium, men er 100 prosent naturlig slik naturen har laget den fra tidenes morgen.

Mange magnesium-kosttilskudd er såkalt ikke-organisk bundet magnesium, dvs. at mineralet er bundet til et annet kjemisk stoff (magnesiumcitrat, magnesiumsulfat, magnesiumklorid).

Shift Magnesium er derimot organisk bundet, tilsvarende magnesiumforbindelser vi finner i mat. Det gjør at den tas lettere opp av kroppen og er mildere for magen. Det er også tilsatt vitamin B6 for å gi et økt celleopptak.

En fordel med Shift Magnesium er at det økte opptaket bidrar til at man kan bruke en lavere dosering og samtidig få en bedre effekt.


Ingredienser

Magnesiumsummalat, fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose, inulin), konsentrert magnesiumrikt ørkensjøvann, magnesiumbisglysinat, smøremiddel (stearinsyre), antiklumpemiddel (trikalsiumfosfat), stabilisator (polivinylpyrrolidone), vitamin B6 pyridoksinhydroklorid, overflatebehandlingsmiddel (hypromellose, hydroksypropylcellulose, talk, titandioksid).

1 tablett inneholder:

- Magnesium: 200 mg (53% av RI*)

- Vitamin B6: 2,1 mg (150% av RI*)

*RI = Referanseinntak

Referanseinntak angir hvilke mengder vitaminer og mineraler som er tilstrekkelig til å gi et godt næringsinntak for en voksen gjennomsnittsperson. Verdiene er ment til å fungere som rettesnor for et sunt kosthold, men er ikke ment som individuelle kostråd. 


Bruk

Som kosttilskudd, anbefalt dosering: 1 tablett daglig 

Oppbevares tørt og i romtemperatur.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold.


Advarsler

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

 

 

Les merShow less
Produktdetaljer
276049
Tips & oppskrifter
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Kanskje liker du også
kr 199.00
AminoJern er basert på Ferrochel, en patentert jernforbindelse som er spesielt skånsom og mild for mage- tarmsystemet. Ferrochel er helt trygt for gravide og ammende kvinner, tenåringer og voksne. I motsetning til de...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 209.00
Kalium er et mineral som er viktig for kroppen og som har en viktig funksjon i å balansere ut de negative sidene ved for mye natrium (salt) i kostholdet. Det er særlig kaliums egenskaper til å balansere væskebalansen...
kr 169.00
Biotin er et annet navn for vitamin B7. B-vitaminer, og spesielt biotin, bidrar til å holde huden, håret, øynene, leveren og nervesystemet sunt. Biotin er også et avgjørende næringsstoff under graviditet, da det er...
kr 269.00
SHIFT Jod inneholder jod fra en naturlig, økologisk og bærekraftig kilde. Unik kvalitet og sporbarhet av råstoffet er sikret gjennom DNA analyser. Jod er et essensielt sporstoff som blant annet er avgjørende for at...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 295.26 kr 399.00
(2)
Lectinect Mage er utviklet for å hjelpe mot mageproblemer som hard mage, løs mage og luft i magen. Inneholder lektiner, proteiner som finnes i de fleste planter, frukter og bær, og spiller en viktig rolle i planters...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn