Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

SOLARAY Magnesium 200mg, 150 kpsl

Solaray Magnesium er et organisk magnesiumtilskudd med urter. Tilskuddet består av et magnesiumkompleks med tre ulike forbindelser for et godt opptak.

  •    Viktig for normal muskelfunksjon. Kan hjelpe ved ømme og stive muskler
  •    Deltar i kroppens energiproduksjon. Reduserer tretthet og slapphet
  •    Organisk magnesiumtilskudd med synergistiske, mineralrike urter
  •    Tre ulike mineralsalter sammensatt for å oppnå godt opptak og utnyttelse av mineralet
  •    Inneholder magnesium bundet til aminosyren glycin, til den organiske syren sitronsyre og som magnesiumoksid
  •    Vegetabilsk
Les merShow less
kr 349.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Hvordan virker magnesium på kroppen?

Magnesium er et mineral vi har mye av i kroppen. Omkring 60 % finnes i skjelettet, mens rundt 40 % i muskulatur og organer som nyrer, lever og hjerte. Magnesium er det mineralet det finnes mest av i cellenes indre, nest etter kalium. Magnesium inngår i det grønne fargestoffet klorofyll og finnes derfor i alle grønne planter. Magnesium dannes ikke i kroppen og må tilføres via mat og drikke.

Magnesium inngår som ko-faktor i mer enn 300 av kroppens enzymreaksjoner som har betydning for både energi og hormonproduksjonen. Magnesium er nødvendig for produksjon av proteiner og bidrar til normal proteinsyntese og energiomsetning. Mineralet reduserer trøtthet og slapphet.

Magnesium er viktig for normal hjerte- og muskelfunksjon, fordi mineralet bidrar til overføring av nerve- og muskelimpulser i kroppen. Magnesium virker avslappende på muskulaturen og kan hjelpe ved ømme og stive muskler og ved lette kramper i bena.

Magnesium har også betydning for kroppens celledeling, stoffskifte og elektrolyttbalanse. I tillegg har mineralet betydning for god psykologisk funksjon og et normalt fungerende nervesystem.


Kilder til magnesium i kosten

Magnesium finnes overalt i kosten, men følgende produkter er spesielt rike på magnesium:

Melkeprodukter, kornprodukter, nøtter, mandler, grønne bladgrønnsaker, tørkede erter, bønner, poteter, fisk og kjøtt.

Hvor mye magnesium må jeg ta?

Det daglige behovet for magnesium ligger på rundt 350 milligram for voksne. Gutter i puberteten, gravide og ammende har et litt større behov, og her bør inntaket ligge på rundt 450 milligram.

For høyt inntak av magnesium er sjelden, fordi et eventuelt overskudd i kroppen skilles ut gjennom urin.


Bruk

1-2 kapsler daglig med mat eller vann. 

Magnesium har en beroligende virkning (uten å være sløvende) på hele systemet fordi det virker avslappende på muskler og blodkar. Magnesiumtilskudd kan derfor med fordel tas om kvelden.

Oppbevares tørt og i romtemperatur.

Oppbevares utilgjengelig for barn. 


Ingredienser

Magnesiumsitrat, magnesiumbisglycinat, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), magnesiumoksid, naturriskonsentrat, antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer), alfalfablad (Medicago sativa), persilleblad (Petroselinum crispum).

Innhold per anbefalt døgndose:

1 kapsel % av RI*
Magnseium 200 mg 53%

*RI = Referanseinntak 

Referanseinntak angir hvilke mengder vitaminer og mineraler som er tilstrekkelig til å gi et godt næringsinntak for en voksen gjennomsnittsperson. Verdiene er ment til å fungere som rettesnor for et sunt kosthold, men er ikke ment som individuelle kostråd.


Advarsel

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Informer legen din om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares i romtemperatur.En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. 

Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.

 

 

Les merShow less
Produktdetaljer
507897
Produktomtaler(1)
Totalvurdering
5
1 Omtale
Kvalitet
(5)
Veldig bra magnesium

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
kr 229.00
Kalsium er et mineral som må tilføres gjennom mat og drikke. Behovet varierer gjennom livet, men det største kalsiumbehovet finner vi hos ungdommer i vekst, og hos gravide og ammende. For lav tilgang på kalsium kan...
kr 159.00
Solaray Sink inneholder mineralet sink, som inngår i et stort antall av kroppens biologiske prosesser og er viktig for blant annet immunforsvaret, synet og kan også bidra til å opprettholde sunn hud, hår og negler....
16 andre produkter i samme kategori:
kr 229.00
Kalsium er et mineral som må tilføres gjennom mat og drikke. Behovet varierer gjennom livet, men det største kalsiumbehovet finner vi hos ungdommer i vekst, og hos gravide og ammende. For lav tilgang på kalsium kan...
kr 209.00
Kalium er et mineral som er viktig for kroppen og som har en viktig funksjon i å balansere ut de negative sidene ved for mye natrium (salt) i kostholdet. Det er særlig kaliums egenskaper til å balansere væskebalansen...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 249.00
Økologisk melkesyregjæret drikk med tindved, tranebær og blåbær. Tindved inneholder antioksidanter og fettstoffer som øker fuktighet i hud og slimhinner. Den er også rik på omega-7, som finnes naturlig i kroppen, men...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn