SUNVITA magnesiumolje, 250ml

Ren magnesiumolje i en svært konsentrert spray av ren magnesiumklorid - ingenting lagt til og ingenting fjernet. Utvunnet dypt under jordens overflate fra Zechstein havbunnen i Nederland. Til å smøre på huden og tas opp i cellene umiddelbart. Brukes for anspent muskulatur, kramper, uro i bena, voksesmerter eller før hard trening. 

  •    Mot kramper og anspent muskulatur
  •    Kan brukes daglig
  •    Ikke-fettete
  •    Etterlater ingen ubehagelig lukt
Les mer
kr 329.00
Siste varer på lager
Beskrivelse

Magnesium

Magnesium er det fjerde hyppigst forekommende mineralet i kroppen og det er involvert i over 600 cellereaksjoner, fra å lage DNA til å bidra til en normal muskel- og nervefunksjon. Til tross for viktigheten av magnesium, er det mange som ikke får tilstrekkelig inntak gjennom kosten.

Lave magnesiumnivåer har vært knyttet til mange negative helseplager, som muskelsvakhet, muskelkramper, depresjon og hjerterytmeforstyrrelser.

Magnesium spiller også en rolle i å regulere muskelsammentrekninger. Akkurat som i hjertet fungerer magnesium som en naturlig kalsiumblokker for å hjelpe musklene med å slappe av. I musklene dine binder kalsium seg til proteiner som troponin C og myosin. Denne prosessen endrer formen på disse proteinene, som genererer en sammentrekning. Magnesium konkurrerer med kalsium om de samme bindingsstedene for å slappe av musklene dine.

Hvis kroppen din ikke har nok magnesium til å konkurrere med kalsium, kan musklene trekke seg for mye sammen, noe som forårsaker kramper eller spasmer. Av den grunn anbefales magnesium vanligvis for å behandle muskelkramper.


Zechstein havbunnen

For rundt 250 millioner år siden var Zechsteinhavet et konsentrert saltvannshav i innlandet, mye likt slik vi kjenner Dødehavet i dag. Den slående forskjellen mellom Dødehavet og Zechsteinhavet er det faktum at Zechsteinhavet var aktiv i millioner av år før menneskets industrialisering og forurensning av våre vannforsyninger, i en tid hvor dinosaurer fortsatt vandret rundt på jorden.

Magnesiumklorid, et naturlig salt av magnesium, var det rikelig av i dette havet og det ble konsentrert gjennom en kombinasjon av flom av sjøvann og langsom fordampning. Over tid fant disse tette farvannene veien dypt inn i underjordiske lag, sakte akkumulert gjennom sprekker i jorden over millioner av år, fanget under jorden av overliggende stein.

Selv om Zechsteinhavet selv ikke lenger eksisterer i dag, er Zechstein et perfekt bevart øyeblikksbilde av rent magnesiumklorid som det eksisterte i sin naturlige tilstand, millioner av år siden.

I denne magnesiumoljen er det bare brukt ekte Zechstein magnesiumklorid. Dette uforfalskede rene magnesiumkloridet er hentet fra den gamle Zechsten havbunnen ca. 3 km under jordens overflate.


Bruk

Ved spenninger, kribling og uro i bena. Spray 4-5 ganger på huden og masser inn i området til oljen er trukket inn i huden. Mineralet i oljen tas opp via huden.

Kan sprayes på både fuktig og tørr hud. 

Du kan oppleve en lett prikking i huden, men det er helt ufarlig.

 

Ingredienser

100 % ren flytende magnesiumklorid.

  

  

Les mer
Produktdetaljer
377784
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 219.00
SHIFT Jod inneholder jod fra en naturlig, økologisk og bærekraftig kilde. Unik kvalitet og sporbarhet av råstoffet er sikret gjennom DNA analyser. Jod er et essensielt sporstoff som blant annet er avgjørende for at...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 379.00
Inneholder 8 milliarder gode melkesyrebakterier pr kapsel og brukes ved ubalanse i tarmen.  Gunstig ved urolig mage.  Regelmessig inntak av utvalgte melkesyrebakterier kan bidra til å endre og normalisere tarmfloraens...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn