PLANTFORCE Synergy protein natural 20g

Lavkalori, plantebasert proteinpulver uten smakstilsetninger og helt uten søtningsmidler. Null karbohydrater, null sukker – perfekt også for keto dietter.

Gir deg enkelt og effektivt den mengden proteiner du ønsker i kostholdet. Beste proteinpulver laget av hampprotein, erteprotein og brunt risprotein som gir de samme egenskapene som whey protein.

  •    Vegansk og RAW
  •    Hypoallergenisk - gluten, soya og meierifri
  •    Inneholder alle de essensielle aminosyrene
  •    Naturlig smak - ingen kunstig søtningsmiddel
  •    Glatt tekstur- flott for proteinshakes.
Les merShow less
kr 15.00 kr 20.00
På lager
Beskrivelse

Protein

Proteiner er et livsviktig næringsstoff for kroppen, spesielt hvis du er aktiv og trener. I følge Helsedirektoratet bør proteiner utgjøre 10 – 20% av det daglige energiopptaket. Jo mer aktiv du er, jo mer proteiner trenger du.

Proteiner er bygget opp av aminosyrer og det finnes i alt 20 av dem. 11 av disse klarer kroppen å produsere selv, mens de øvrige 9 må tilføres gjennom kosten. Derfor kalles de essensielle aminosyrer. 


Proteinpulver

Det går fint å få i seg tilstrekkelig proteiner ved å spise proteinrik mat. Mange synes likevel det er mest praktisk å øke proteininntaket, f.eks. i forbindelse med trening, ved hjelp av proteinpulver. For mange gir det også mer kontroll over inntaket. 

Det er mange ulike proteinpulver, men de to viktigste gruppene er melkebaserte (whey) og plantebaserte proteinpulver.


Hva er plantebasert proteinpulver? 

Plantebaserte proteinpulver er vegan-vennlige fordi de ikke inneholder ingredienser som stammer fra dyr. Mens noen foretrekker wheypulver (melkebasert, fra myse) fordi det er mer biologisk tilgjengelig og det har et mer komplett innhold av essensielle aminosyrer, er det flere og fler som foretrekker veganske alternativer.  

Men ikke alle plantebaserte proteinpulver er like. En fordel med Plantforce Synergy er at det er satt sammen av mange ulike råvarer. På den måten dekker det også et større spekter av aminosyrer enn enklere proteinpulver.  

Plantforce Synergy protein inneholder komplementære plantebaserte proteiner fra hamp, erter og brun bris. Dette gir en velbalansert aminosyre profil, samt en høy BCAA (branc chain amino acids) profil for å få mest mulig ut av trening og restituering. 

Synergy er en lavkalori-blanding som gjør deg i stand til å bygge muskler og ikke fett.

Fri for melk, soya, hvete og luten. De plantebaserte proteinene er lett fordøyelige og gir ikke magebesvær, som noen kan oppleve med melkebaserte proteinpulver.


Synergy Protein - natural

Fremstilt av hamp, erter og brun ris. 

Vegan- og RAW plantebasert proteinpulver fra hamp, erter og brun ris. Dette gir en balansert sammensetning av aminosyrer, ideelt for restitusjon etter trening. Kan brukes av vegetarianere og veganere.

Økologisk, ikke prosessert og ikke kokt. 


Bruk

Ideelt i forbindelse med både trening og vektnedgang.

Etter en treningsøkt er det viktig å tilføre næringsstoffer og væske. Dette bidrar til god restitusjon, som er viktig for å unngå skader. Trening gjør at kroppen tappes for karbohydrater i muskulaturen, økt forbruk av proteiner, tap av væske og salter og at fettvev forbrennes. Både ved styrketrening og harde utholdenhetsøkter tæres det på kroppens proteinlagere. Derfor er det viktig å ha fokus på proteiner etter trening, særlig hvis man trener ofte.

Bland ut 10 – 20 g etter Synergy proteinpulver med 250 – 300 ml vann, fruktjuice  eller melk eller plantemelk og drikk etter trening. I tillegg anbefales 1 – 1,5 g karbohydrat pr kg kroppsvekt. 

Dersom du trener mye og ofte, bør du fylle på med et lite måltid så fort som mulig etter trening, aller helst i løpet av 20 minutter. Påfyllet bør også inkludere karbohydrater. 

Oppbevares kaldt, tørt og beskyttet for direkte sollys.


Ingredienser

Erteprotein, økologisk brunrisprotein, økologisk hampprotein.

Fri for melk, soya, hvete og gluten.


Næringsinnhold

Pr. 100g Pr. 20 g
Energi 1622 kJ/ 384 kcal 324 kJ/ 77 kcal
Fett 6,5 g 1,3 g
 hvorav mettede fettsyrer 0,4 g 0,4 g
Karbohydrater 0 g 0 g
- hvorav sukkerarter 0 g 0 g
Protein  80 g 16 g
Salt  2,3 g 0,46 g

  

 

Les merShow less
Produktdetaljer
764011
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
kr 219.00
SHIFT Jod inneholder jod fra en naturlig, økologisk og bærekraftig kilde. Unik kvalitet og sporbarhet av råstoffet er sikret gjennom DNA analyser. Jod er et essensielt sporstoff som blant annet er avgjørende for at...
15 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn