Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

PLANTFORCE Synergy vanilla 20g 10pack

Lavkalori, plantebasert proteinpulver med naturlig smak av vanilje. Gir deg enkelt og effektivt den mengden proteiner du ønsker i kostholdet. Nå i praktiske porsjonspakke à 20g. 

Les merVis mindre
kr 160.60 kr 220.00
På lager
Beskrivelse

Protein

Proteiner er et livsviktig næringsstoff for kroppen, spesielt hvis du er aktiv og trener. I følge Helsedirektoratet bør proteiner utgjøre 10 – 20% av det daglige energiopptaket. Jo mer aktiv du er, jo mer proteiner trenger du.

Proteiner er bygget opp av aminosyrer og det finnes i alt 20 av dem. 11 av disse klarer kroppen å produsere selv, mens de øvrige 9 må tilføres gjennom kosten. Derfor kalles de essensielle aminosyrer. 


Proteinpulver

Det går fint å få i seg tilstrekkelig proteiner ved å spise proteinrik mat. Mange synes likevel det er mest praktisk å øke proteininntaket, f.eks. i forbindelse med trening, ved hjelp av proteinpulver. For mange gir det også mer kontroll over inntaket. 

Det er mange ulike proteinpulver, men de to viktigste gruppene er melkebaserte (whey) og plantebaserte proteinpulver.

Hva er plantebasert proteinpulver

Plantebaserte proteinpulver er vegan-vennlige fordi de ikke inneholder ingredienser som stammer fra dyr. Mens noen foretrekker wheypulver (melkebasert, fra myse) fordi det er mer biologisk tilgjengelig og det har et mer komplett innhold av essensielle aminosyrer, er det flere og fler som foretrekker veganske alternativer. 

Men ikke alle plantebaserte proteinpulver er like. En fordel med Plantforce Synergy er at det er satt sammen av mange ulike råvarer. På den måten dekker det også et større spekter av aminosyrer enn enklere proteinpulver. 


Synergy Protein - vanilla

Vegan- og RAW plantebasert proteinpulver fra hamp, erter og brun ris. Dette gir en balansert sammensetning av aminosyrer, ideelt for restitusjon etter trening. Kan brukes av vegetarianere og veganere.

Silkemyk konsistens, smaksatt med 100% naturlige aromaer og naturlig søtet med ekstrakt fra steviablader. 

Økologisk, ikke prosessert og ikke kokt. 


Ingredienser

Proteiner fra erter, brun ris og hamp, fortykningsmiddel (xanthan gum), naturlig vaniljearoma, søtstoff (steviol glycosides) E960.

Fri for melk, soya, hvete og gluten.


Næringsinnhold

Næringsdeklarasjon per 20 g per 100 g

Pr porsjon (20g) Pr. 100 g
Energi 318 kJ/ 75 kcal 1591 kJ/ 377 kcal
Fett 1,3 g 6,5 g
- hvorav mettede fettsyrer 0,3 g 1,5 g
Karbohydrater 0,5 g 2,5 g
- hvorav sukkerarter 0,4 g 2,2 g
Kostfiber 0,8 g 3,9 g
Protein 15 g 76 g
Salt 0,46 g 2,3 g


Bruk

Ideelt i forbindelse med både trening og vektnedgang.

Etter en treningsøkt er det viktig å tilføre næringsstoffer og væske. Dette bidrar til god restitusjon, som er viktig for å unngå skader. Trening gjør at kroppen tappes for karbohydrater i muskulaturen, økt forbruk av proteiner, tap av væske og salter og at fettvev forbrennes. Både ved styrketrening og harde utholdenhetsøkter tæres det på kroppens proteinlagere. Derfor er det viktig å ha fokus på proteiner etter trening, særlig hvis man trener ofte.

Bland 1 pose (20 g) med 250-300 ml vann, juice eller plantemelk (f.eks. risdrikke). Fungerer utmerket å tilsette i smoothies, pannekaker, kaker, barer og is.som mulig etter trening, aller helst i løpet av 20 minutter. Påfyllet bør også inkludere karbohydrater. 

Oppbevares kaldt, tørt og beskyttet for direkte sollys.

 

 

Les merVis mindre
Produktdetaljer
505731

Detaljer

Nettoinnhold
20g
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn