CAVALIER hvit sukkerfri sjokolade 85g

Ekte belgisk hvit sjokolade, søtet med maltitol. Helt uten tilsatt sukker.  For de som elsker hvit sjokolade er denne et funn.

Les mer
kr 58.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Søtt uten dårlig samvittighet 

Cavaliers sjokolader er utviklet med tanke på å passe inn i et vestlig, moderne kosthold. Et kosthold som kjennetegnes blant annet av for mye tilsatt sukker for lite fiber og en del viktige mineraler. Sjokoladene til Cavalier er ikke tilsatt sukker og er naturlig rik på fiber, magnesium og sink. I stedet for sukker har Cavalier brukt Maltitol i denne sjokoladeplaten.


Maltitol

Maltitol er et naturlig søtstoff. Det er et sukkeralkohol som fremstilles ved reduksjon av maltose ved høyt trykk og høy temperatur. Maltitol er nesten like søtt som sukker (90 prosent) og smaker omtrent som vanlig sukker, men tilfører bare halvparten så mye energi. Maltitol kan derfor erstatte sukker uten å påvirke produktets konsistens, samtidig som både energiinnhold og risiko for tannråte reduseres.


Ingredienser

Søtningsstoff: maltitol-lactitol), kakaosmør, helMELKpulver, næringsfiber inulin), emulgator (soja lecitin), naturlig aroma. kakaobestandeler: minst 32%.

Produsert i lokaler som håndterer gluten (hvete, bygg), egg og nøtter.

Overdreven bruk kan ha avførende effekt.Nettovekt: 85 g


Næringsinnhold

Pr. 100g
Energi 2060 kJ/ 492 kcal
Fett 36,2 g
- hvorav mettede fettsyrer 21,8 g
Karbohydrater 47,8 g
- hvorav sukkerarter 8,8 g
Protein 5,9 g
Salt 0,2 g


Bruk

Oppbevaring: Tørt, ikke over normal romtemperatur..


Advarsel

Kan inneholde spor av gluten, egg og nøtter.

 

 

Les mer
Produktdetaljer
842223
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
kr 59.00
Sukkerfri marsipan som smaker like godt som vanlig marsipan, og har et fantastisk bra næringsinnhold. Med 31 % fiber og kun 9 % karbohydrat er den godt nytt for alle helsebevisste marsipanelskere. •    Uten tilsatt...
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 93.00
Kalorifattig sukkererstatning med rund smak. Sukrin Gold er en blanding av fem ulike søtningsstoff. Alle helt naturlige. Den unike blandingen kombinerer fordelene med de forskjellige ingrediensene. Sukrin Gold har en...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn