Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Allergivennlige muffins

Her har du en oppskrift på sunne bananmuffins som er naturlig fri for gluten, egg og nøtter. Disse er også uten raffinert sukker og i stedet søtet med bananer og søtningsmiddel med lav glykemisk indeks.


Beregn 30 minutter + 25 – 30 minutter i stekovnen.


Dette trenger du:


Fremgangsmåte:

  • Forvarm stekeovnen på 160 ° C
  • Bland linfø i varmt vann og la det stå og bløtgjøre seg noen minutter
  • Bland mel, natron, bakepulver og salt i en bolle
  • Rør godt inn moste bananer i linfrøblandingen og tilsett sukker, olje og vaniljepulver. Bland godt.
  • Rør inn de våte ingrediensene med de tørre og bland godt.
  • Tilsett så hampfrø og rør godt om.
  • Fordel blandingen i muffinsformer og stek midt i ovnen i ca. 25 – 30 minutter. Muffinsene er ferdig når de får en gylden farge på toppen. Du kan også bruke en tre- eller strikkepinne for å sjekke om de er ferdig.
  • La muffinsene få kjøle på rist i minst 15 minutter før du serverer.


Tips: Disse muffinsene smaker også supergodt med hakkede valnøtter, men her har vi valgt å presentere en oppskrift uten kjente allergener.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn