Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Variér med proteinpulver

Det er ikke alle som er hekta på smoothies og shakes selv om det kan være en god måte å øke proteininntaket. Heldigvis finnes det mange andre praktiske måter å innta proteinpulver på. Her har du 12 ideer som kan hjelpe deg på veien.


Frokost

  1. Kaffe En spiseskje proteinpulver med valgfri smak i en kopp med kaffe. Hell først litt kaffe i koppen, rør om om til pulveret er løst opp. Fyll opp med mer kaffe.
  2. Havregrøt. Strø en liten spiseskje pulver over grøten. Du kan også ha i litt chiafrø og valnøtter for å øke proteinmengden.
  3. Frokostblanding. Strø over proteinpulver over en bolle med cerealer. Vaniljesmak fungerer best.
  4. Yoghurt. Rør inn et par spiseskjeer proteinpulver i gresk yoghurt med litt frisk frukt, nøtter eller frø.


Lunsj og middag

  1. Suppe. Rør inn 1 spiseskje proteinpulver uten smakstilsetninger i kremete supper. Det beste er å blande inn proteinpulveret mot slutten, når suppen er ferdig å småkoke.
  2. Egg. Bland litt proteinpulver uten smakstilsetninger i eggerøren.
  3. Pasta. Ha litt ertebasert proteinpulver i hjemmelaget eller ferdiglaget pastasaus og hell over pasta (bruk eventuelt bønnepasta som er sprekkfull av proteiner).
  4. Salatdressing. Pisk inn ertebasert proteinpulver uten smakstilsetninger i hjemmelaget salatdressing laget av extra virgin olivenolje og vineddik, salt og pepper. Ha i litt kikerter og valnøtter for booste proteinmengden enda mer.
  5. Gryteretter. Bland inn et par spiseskjeer proteinpulver mot slutten av kokingen. Bytt ut storfekjøttet med kalkun og bruk soyabønner for ekstra proteiner.


Kaker og deserter

  1. Cookies eller brownies. Her er det bare å tilsette litt proteinpulver til deigen så får du cookies eller brownies med masse proteiner. Prøv deg litt frem med mengden.
  2. Pannekaker eller vafler. Bruk en 1 SS i pannekake- eller vaffelrøren. Prøv deg frem med forskjellige smaksvarianter av pulver. Vanilje, sjokolade, bær…
  3. Frukt. Dryss forsiktig et lag med proteinpulver med vanilje-, sjokolade eller bærsmak over en bolle fersk oppkuttet frukt.

  

 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn