CASTAGNO økologisk fullkornsfusilli, 500g
Beskrivelse
Laget av 100% økologisk italiensk spelt, en gammel kornsort som regnes som en av forfedrene til hvete. Kornet kvernes av Castagno med en unik metode for å oppnå 100% fullkornsmel før det formes til pastaformer. Deretter gjennomgår pastaen en langsom tørkeprosess ved lav temperatur for å beholde mesteparten av kornets ernæringsmessige og smaksmessige egenskaper.
Resultatet er en deilig pasta produsert bare med spelt og vann, med en brun / rødlig farge og en unik og umiskjennelig smak. Fullkornspasta er også en god kilde til fiber som bidrar til normal tarmfunksjon.
Bruno Castagno i Piemonte var den første pastaprodusenten i Italia som satset 100% økologisk for nesten 50 år siden. I dag bruker de utelukkende fornybare energiressurser i produksjonen gjennom et eget vannverk på eiendommen. Bare de beste råvarene blir brukt og garanterer sporbarhet gjennom hele verdikjeden.
Ingredienser
Sammalt speltmel.
Inneholder gluten.
Nettoinnhold: 500g
Næringsinnhold
Energi 1406 kJ/333 kcal
Fett 3 g
- Mettede: 0,8 g
Karbohydrater 58 g
-hvorav sukkerarter 3,8g
Kostfiber: 11 g
Protein 13 g
Salt 0,0 g
Bruk
Kokes med rikelig, lettsaltet vann i 5 – 7 minutter
Advarsler
Inneholder gluten
Kan inneholde spor av andre kornblandinger som inneholder gluten
Legg til en produktomtale