CASTAGNO økologisk linsepasta, 250g
Italiensk fusili laget av 100% grønne linser. Fra en familibedrift i Piemonte. Rikt på proteiner, fiber, jern og fosfor.
Grønne linser
For å lage denne spesialiteten skrelles de grønne linsene, dvs. den delen som er rikest på cellulose. På den måten blir pastaen lettfordøyelig.
Grønn linsefusilli fremstilles kun med grønt linsemel dyrket av pastaprodusenten selv gjennom en langsom tørkeprosess på lav temperatur.
Dette er en spennende nyhet som gjør det lett og raskt å spise belgfrukter og er et utmerket alternativ til tradisjonell kornbasert pasta.
Linsepasta tilfredsstiller mange kostholdsbehov på en gang fordi de er rike på proteiner, en god kilde til fiber og til viktige mikronæringsstoffer som jern og fosfor, som er essensielle for et sunt og godt kosthold.
Bruno Castagno
Bruno Castagno i Piemonte var den første pastaprodusenten i Italia som satset 100% økologisk for nesten 50 år siden. I dag bruker de utelukkende fornybare energiressurser i produksjonen gjennom et eget vannverk på eiendommen. Bare de beste råvarene blir brukt og garanterer sporbarhet gjennom hele verdikjeden.
Ingredienser
Grønn linsemel*. * = økologisk.
Kan inneholde spor av kornblandinger som inneholder gluten (hvete, spelt, Khorasan hvete, rug, bygg), soya og sesamfrø.
Fri for egg
Fri for tilsetningsstoffer
Nettoinnhold: 250g
Næringsinnhold
Energi 1392 kJ/329 kcal
Fett 1 g
Hvorav mettede fettsyrer: 0,2 g
Karbohydrater 50 g
-hvorav sukkerarter 1,5g
Protein 25 g
Salt 0,0 g
Innhold per 100g:
Jern: 8,4 mg (59%*)
Fosfor 335 mg (47%*)
* = daglig referanseinntak.
Bruk
Kokes med rikelig, lettsaltet vann i 5 – 7 minutter
Advarsler
Kan inneholde spor av andre kornblandinger som inneholder gluten
Legg til en produktomtale