CASTAGNO økologisk bokhvetepasta, 250g
Fusilli (pastaskruer) laget av 100% bokhvete. Pastaskruene er fremstilt kun med fullkorn bokhvete og vann som oppnås ved langtidstørking og lav temperatur. De har et høyt innhold av magnesium og fosfor og er en god kilde til fiber.
-
• Økologisk
-
• Vegansk
-
• Rik på proteiner og fiber
-
• Naturlig rik på magnesium og fosfor
-
• Fra en familibedrift i Piemonte.
Bokhvete
Bokhvete brukes ofte som et glutenfritt og næringsrikt alternativ til ris og grøt. Til tross for navnet er det ikke en kornsort, men faktisk en liten nøtt, som på grunn av sammensetningen og behandlingen brukes som korn.
Bruno Castagno maler bokhvete med en unik metode som gjør det mulig å oppnå et 100% fullkornsmel og fremstiller deretter pastaen ved å bruke en langsom tørkeprosess ved lav temperatur som holder det meste av kornets ernæringsmessige og smaksmessige egenskaper uendret.
Resultatet er en matspesialitet produsert bare med bokhvete og vann, fra økologisk jordbruk, 100% fullkornsmel.
Bruno Castagno
Bruno Castagno i Piemonte var den første pastaprodusenten i Italia som satset 100% økologisk for nesten 50 år siden. I dag bruker de utelukkende fornybare energiressurser i produksjonen gjennom et eget vannverk på eiendommen. Bare de beste råvarene blir brukt og garanterer sporbarhet gjennom hele verdikjeden.
Ingredienser
Fullkornsmel av BOKHVETE*
*= Økologisk dyrket
Kan inneholde spor av hvete, spelt, khorasanhvete, rug , havre, soya og sesam
Nettoinnhold: 250g
Næringsinnhold
Pr. 100 g | |
Energi | 1519 kJ/ 359 kcal |
Fett | 3,4 g |
- hvorav mettet fett | 0,7 g |
Karbohydrater | 66 g |
- hvorav sukkerarter | 3,4 g |
Protein | 14 g |
Fiber | 4,2 g |
Salt | 0 g |
Bruk
Kokes med rikelig, lettsaltet vann i 5 – 7 minutter
Legg til en produktomtale