Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

SEAGARDEN Pure Marine Collagen 300g

Seagarden Pure Marine Collagen er et rent kollagentilskudd fra nordatlantisk, villfanget torsk. Kosttilskuddet produseres av torskeskinn. Brukes for å bevare hudens fuktighet og for normalt fungerende ledd og sener.

Les merShow less
kr 375.00
På lager
Beskrivelse

Kollagen

Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos både mennesker og dyr. Det utgjør faktisk nesten 25% av den totale proteinene vi har i kroppen. Kollagen er den viktigste bestanddelen i brusk, leddbånd, sener og ben. 

Det finnes mange ulike typer kollagen, men de vanligste er type 1 (hud, sener, kar, organer og bein) og type 2 (brusk)

Fra midten av 20-årene vil kroppens naturlige kollagenproduksjon reduseres. Det antas at vi mister kollagen med en hastighet på 1,5 % per år, noe som vil si et tap av kollagen på 30 % ved 45 års alderen. (1). Hudens struktur endres og resulterer i at den blir svakere, tynnere, mer tørr og mindre elastisk og mange kan merke dette blant annet i knær og hofter.


Kollagen type 1

Seagarden Pure Marine Kollagen er av type 1 kollagen, produsert fra fiskeskinn. Med sitt høye proteininnhold bidrar marint kollagen til å opprettholde og bygge muskelmasse. 

Den norske produsenten Seagarden er Skandinavias eneste produsent av marint kollagen. De bruker bare rene råstoffer fra villfanget torsk fra Nord-Atlanteren.

Produksjonsceller, kalt fibroblaster, danner hele tiden prokollagen og kompenserer på den måten for nedbrytningen av kollagenfibrene slik at balansen opprettholdes. Prokollagenet omformes videre og tvinnes sammen til sterke og fleksible kollagenfibre. (1, 2) I tillegg har kollagenfibrene en god evne til å binde vann som også bidrar til at hudens overflate holdes fyldig, jevn og elastisk.


Ingredienser

Kollagenpeptider av hydrolysert fiskeskinn (Torsk – Gadus morhua). 

Kan inneholde spor av fisk og skalldyr. Bør ikke benyttes av personer med fisk og skalldyrallergi.


Næringsinnhold

Innhold pr døgndose

Energi 19 kcal (78 kJ)

Kollagenpeptider 5000 mg


Bruk

Anbefalt daglig inntak: 1 toppet spiseskje (5 g)

1-2 spiseskjeer (ca. 5-10 g) daglig den første måneden. Deretter 1 spiseskje daglig.

Rør ut 1 spiseskje Seagarden Rent Marint Kollagen i 1,5 dl vann eller annen drikke. Bruk gjerne shaker for raskere oppløsning.

Tips: Produktet smaker best hvis du drikker/spiser det kort tid etter det er blandet.

Seagarden Rent Marint Kollagen er helt smaksnøytralt og kan derfor blandes i både kald og varm drikke og/eller mat.


Advarsler

Kan inneholde spor av fisk og skalldyr. Bør ikke benyttes av personer med fisk og skalldyrallergi.

Kosttilskudd skal ikke erstatte et balansert og variert kosthold. 

Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides. 

Oppbevares lukket på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for barn.


Referanser

1. Sibilla, S., Godfrey, M., Brewer, S., Budh-Raja, A., Genovese, L. (2015). An overview of the beneficial effects of hydrolysed collagen as a neutraceutical on skin properties: scientific background and clinical studies. The Open Nutraceutical Journal 8, 29-42.

2. Varani, James, et al. “Decreased collagen production in chronologically aged skin: roles of age-dependent alteration in fibroblast function and defective mechanical stimulation.” The American journal of pathology 168.6 (2006): 1861-1868.

Les merShow less
Produktdetaljer
318856
Produktomtaler(2)
Totalvurdering
5
2 Omtaler
Kvalitet
(5)
Great product!!

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Kanskje liker du også
16 andre produkter i samme kategori:
kr 269.00
SHIFT Jod inneholder jod fra en naturlig, økologisk og bærekraftig kilde. Unik kvalitet og sporbarhet av råstoffet er sikret gjennom DNA analyser. Jod er et essensielt sporstoff som blant annet er avgjørende for at...
kr 399.00
Chlorella pyrenoidosa tabletter er supermat egnet for alle typer livsstil. Chlorella inneholder gunstige vitaminer, aminosyrer og mineraler og fungerer som et 100% vegetabilsk ernæringsmessig tilskudd. Tablettene du...
kr 159.00
Solaray Sink inneholder mineralet sink, som inngår i et stort antall av kroppens biologiske prosesser og er viktig for blant annet immunforsvaret, synet og kan også bidra til å opprettholde sunn hud, hår og negler....
kr 209.00
Kalium er et mineral som er viktig for kroppen og som har en viktig funksjon i å balansere ut de negative sidene ved for mye natrium (salt) i kostholdet. Det er særlig kaliums egenskaper til å balansere væskebalansen...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 199.00
AminoJern er basert på Ferrochel, en patentert jernforbindelse som er spesielt skånsom og mild for mage- tarmsystemet. Ferrochel er helt trygt for gravide og ammende kvinner, tenåringer og voksne. I motsetning til de...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn