Solaray Kalium 100 kpsl

Kalium er et mineral som er viktig for kroppen og som har en viktig funksjon i å balansere ut de negative sidene ved for mye natrium (salt) i kostholdet. Det er særlig kaliums egenskaper til å balansere væskebalansen og motvirke høyt blodtrykk som er interessant.

Les mer om Kalium nedenfor.

Les mer
kr 177.65 kr 209.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Kalium, et essensielt mineral

Kalium er et mineral som er viktig for mange kroppsfunksjoner, som nervesystemet, muskelfunksjonen og energiproduksjon, samt at den hjelper kroppens benstruktur i å bedre nyttiggjøre seg kalsium.

En annen viktig funksjon kalsium har er å regulere væskebalansen og blodtrykket. På bloggen vår kan du lese om hvordan kalium kan være en motvekt til de negative sidene ved natrium (salt), ganske enkelt ved at kalium øke utskillelsen av natrium gjennom nyrene.

Kalium finnes i ulike forbindelser. Bundet til f.es. sitronsyre (kaliumsitrat) tas den ekstra lett opp i kroppen. 

Og nei, kalium er ikke det samme som kalsium (kalk). 


Mat som inneholder kalium

Kalium finner vi i nesten all mat, men det er særlig frukt og grønnsaker, som bananer, poteter, søtpoteter, spinat, vannmelon, bønner og avocado. Likevel får mange i seg for lite kalium (og for mye natrium). 


Solaray kalium

Solaray Kalium inneholder organisk bundet kalium (glukonat og sitrat). Kosttilskuddet inneholder også mineralrike urter for bedre opptak. .


Bruk

Anbefalt døgndose: 2-3 kapsler daglig med mat eller vann.

Oppbevares tørt og i romtemperatur.

Oppbevares utilgjengelig for barn. 


Ingredienser

Kaliumglukonat, kaliumsitrat, fortykningsmiddel (cellulosepulver), vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), persilleblad (Petroselinum crispum), kamilleblomst (Matricaria chamomilla), antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer), grønn engelsk karse (Rorippa nasturtium).

Innhold per anbefalt døgndose:

2 kapsler % av RI* 3 kapsler % av RI*
Kalium 200 mg 10% 300 15%

*RI = Referanseinntak 

Referanseinntak angir hvilke mengder vitaminer og mineraler som er tilstrekkelig til å gi et godt næringsinntak for en voksen gjennomsnittsperson. Verdiene er ment til å fungere som rettesnor for et sunt kosthold, men er ikke ment som individuelle kostråd.

 
Advarsel

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. 

Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.

Les mer
Produktdetaljer
127195
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 365.00
Femarelle Rejuvenate brukes av kvinner 40+ mot humørsvingninger, pms-plager, tretthet og søvnproblemer. Produktet inneholder vitaminene riboflavin (B2) og biotin (B7) som kroppen trenger og som nærer hud og hår, er...
OxyTarm, 60tabletter
-10%
Tidsbegrenset tilbud
kr 197.10 kr 219.00
For å føle seg vel er det viktig med et velfungerende fordøyelsessystem. Når fordøyelsen fungerer som det skal, kan kroppen utnytte næringsstoffene den får gjennom maten du spiser. Når magen er i ulage, kan du føle...
kr 199.00
Vitamin C pulver inneholder sitrusekstrakt, acerola og nype og er rik på bioflavonoider. Brukes når du trenger å styrke immunforsvaret. Pulveret er syrenøytralt og derfor skånsomt for magen. Les mer c-vitaminer...
kr 219.00
SHIFT Jod inneholder jod fra en naturlig, økologisk og bærekraftig kilde. Unik kvalitet og sporbarhet av råstoffet er sikret gjennom DNA analyser. Jod er et essensielt sporstoff som blant annet er avgjørende for at...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 135.15 kr 159.00
Solaray Sink inneholder mineralet sink, som inngår i et stort antall av kroppens biologiske prosesser og er viktig for blant annet immunforsvaret, synet og kan også bidra til å opprettholde sunn hud, hår og negler....
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn