C vitamin pulver 125g

Vitamin C pulver inneholder sitrusekstrakt, acerola og nype og er rik på bioflavonoider. Brukes når du trenger å styrke immunforsvaret. Pulveret er syrenøytralt og derfor skånsomt for magen.

Les mer c-vitaminer nedenfor.

Les merShow less
kr 199.00
Siste varer på lager
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Vitamin C pulver er et syrenøytralt vitaminpreparat som inneholder sitrusekstrakt, acerola og nype og er rik på bioflavonoider. Mengden av bioflavonoider er nøye avpasset for å sikre maksimal biotilgjengelighet. 

C-vitamin pulveret er uten sukker, konserveringsmidler og fargestoffer og inneholder kun naturlige smaksstoffer. 


Om c vitaminer

C-vitamin er et viktig vitamin som kroppen ikke produserer selv og som må tilføres via mat eller kosttilskudd. C-vitamin er mest vanlig å ta for å styrke immunforsvaret og for å forebygge eller dempe en forkjølelse. Vitamin C er godt for immunsystemets normale funksjon, bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse.  Men dette viktige vitaminet har mange andre funksjoner i kroppen.


Viktig for oppbygging og vedlikehold av kroppens støttevev

Vitamin Cs hovedfunksjon i kroppen er å bistå kroppens egen produksjon av kollagen. Kollagen er et protein som finnes i sener, brusk og bein. Det er derfor mangel på C-vitamin over tid vil kunne gi den alvorlige sykdommen sjørbruk. 

Regulerer opptaket av jern

Vitaminet er også nødvendig for å kunne regulere kroppens opptak av jern.  For kvinner er C-vitamin spesielt viktig for å forhindre lave nivåer av jern. 


Antioksidant

Vitamin C er dessuten en antioksidant, som sammen med vitamin E bidrar til å nøytralisere angrep mot kroppen som kan skade celler, proteiner og arvestoff. C-vitamin er en kraftig antioksidant som beskytter lever og nyrer lokalt.


Styrker immunfosvaret

I tillegg er det påvist at vitamin C har stor betydning for immunforsvaret, som beskytter mot blant annet virus og bakterier, C-vitamin bidrar til å styrke immunforsvaret vårt ved å støtte ulike cellulære funksjoner, og er en støttespiller for mange av kroppens byggeklosser. Ester-C jobber i de hvite blodlegemene, hvor det største forsvaret mot virus og bakterier foregår. Det har også vist seg at Ester-C gir de hvite blodlegemene en bedre styring på hvor de spesifikt skal jobbe, slik at ikke kroppen angriper sine egne friske celler, men går etter inntrengerne. Ester-C er unikt ved at det holder seg i de hvite blodcellene i 24 timer, noe som gir ekstra beskyttelse mot skadelige angrep. Vi vet at hvite blodlegemer med et høyt nivå av C-vitaminer er mer motstandsdyktige enn de med et lavt nivå, og vet med det hvor viktig det er å tilføre nok C-vitaminer til kroppen. 


Mat som er rik på -vitaminer

Vitamin C kan fremstilles kunstig, men forekommer naturlig i frukt og grønnsaker. Viktige kilder er appelsiner, paprika og poteter.


Ingredienser

Ingredienser: Ingredienser: Kalsiumaskorbat, fyllemiddel (dekstrose), acerolapulver (Malpighia punicifolia), nypepulver ( Fructus cynosbati), rutin, citrusekstrakt


Innhold per anbefalt døgndose:

Anbefalt døgndose: 1 måleskje daglig (200 mg).

1 måleskje (200 mg pulver) % av RI'
Vitamin C 200 mg 250%

*RI = Referanseinntak


Bruk

Som kosttilskudd 1 måleskje daglig (200 mg).

Måleskje følger med

Oppbevares tørt og i romtemperatur.

Oppbevares utilgjengelig for barn. 


Advarsel

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. 

 

 

Les merShow less
Produktdetaljer
332028
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 199.00
Vitamin B12 er et vannløselig vitamin som er spesielt viktig  for å skape energi i musklene, og for å danne røde blodlegemer. Vitaminet kan ikke lages i kroppen og må derfor tilføres gjennom kosten. Utilstrekkelig...
kr 135.15 kr 159.00
Solaray Sink inneholder mineralet sink, som inngår i et stort antall av kroppens biologiske prosesser og er viktig for blant annet immunforsvaret, synet og kan også bidra til å opprettholde sunn hud, hår og negler....
kr 175.00
Echinaforce er det originale solhattproduktet og anbefales særlig forebyggende mot forkjølelse. Echinaforce er et rent planteuttrekk fra frisk rød solhattplante.  Scroll ned hvis du vil lese mer om Echinaforce og...
kr 389.00
Chlorella pyrenoidosa tabletter er supermat egnet for alle typer livsstil. Chlorella inneholder gunstige vitaminer, aminosyrer og mineraler og fungerer som et 100% vegetabilsk ernæringsmessig tilskudd. Tablettene du...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist
kr 199.00
Vitamin C pulver inneholder sitrusekstrakt, acerola og nype og er rik på bioflavonoider. Brukes når du trenger å styrke immunforsvaret. Pulveret er syrenøytralt og derfor skånsomt for magen. Les mer c-vitaminer...

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn