Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

EIMEALT håndlaget mak kimchi, 390 ml

Kimchi er koreas nasjonalrett – lages på tradisjonelle koreanske oppskrifter. De beste lokale råvarene blandes med smaksrike asiatiske krydder og syrnes med tradisjonell fermentering uten startkultur. Resultatet er noe helt for seg selv.

  • Naturlig holdbarhet
  • Lettere fordøyelig
  • Næringsstoffer som er mer tilgjengelig for kroppen
  • Smaksrik tilbehør
Les merShow less
kr 159.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Mak kimchi

Mak betyr 'hverdags' på koreansk og dette er den klassiske koreanske kimchien med kinakål, daikon, gulrot og vårløk. På Eimalt lager de den sterk, men ikke kruttsterk.

Kimchi er sterk, søt, salt, umami og syrlig, og passer til både kald og varm mat. Nydelig på sandwich, til stekt eller kokt ris, egg, kjøtt og fisk, og selvsagt til alt asiatisk.

Herlig farge og utsøkt smak gir energi og kraft til måltidet.


Et lite lokalt fermenteringsverksted

Eimealt er et fermenteringsverksted i Stavanger som brygger kombucha og lager tradisjonelt melkesyregjærede og upasteuriserte grønnsaker. Eimealt er et gammelt slanguttrykk fra Stavanger sine en gang utallige pølsebuer. Bestilte du «ei me’ alt» fikk du gjerne ei godt grilla pølse med både lompe og brød, sennep og ketsjup, løk og rekesalat. Heidi og May Tone elsker uttrykket mye mer enn matretten, og synes det passer perfekt for visjonen om samspill og balanse mellom ernæring og smak, eller sunt og godt om du vil. 

Siden 2013 har de langsomt bygget opp en kommersiell virksomhet ved siden av hjemmeproduksjonen. De har nå et lite kombuchabryggeri og et fermenteringskjøkken i Stavanger Øst. De brygger i små bryggekar, og har ennå ingen maskiner i produksjonen. Både menn, barn og gode venner har bidratt med hjelp når til og med etikettene limes for hånd.


Fermentering for helsa

Kombucha, kimchi og sauerkraut erobrer kjøkkenbenker og spisesteder over hele verden. Mat som bobler og gjærer er ikke bare trendy – det er supersunt.

Fermentering gir naturlig holdbarhet, moden smak, gjør grønnsakene lettere fordøyelige og næringsstoffene mer tilgjengelige.

Grønnsaksproduktene er upasteurisert og melkesyregjæres på naturlig vis uten startkultur. Det er godt for kroppen.


Ingredienser

Kinakål, gulrot, daikon, løk, ingefær, hvitløk, FISKESAUS, palmesukker, REKER, salt. Oppbevares kjølig. Inneholder levende melkesyrebakterier. Fermentert uten startkultur.Oppbevares kjølig. 

Nettoinnhold 390 ml


Næringsinnhold 

Pr. 100 g
Energi 115 kJ/ 27 kcal
Fett 0,4 g
- hvorav mettet fett 0,1 g
Karbohydrater 3,1 g
- hvorav sukkerarter < 0,5 g
Protein 1,5 g
Salt 0,9 g

 

Les merShow less
Produktdetaljer
334428
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
You may also like
8 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn