SAMBUCOL Immuno Forte, 15 brusetabletter

Sambucol Immuno Forte brusetabletter er fremstilt av svarthyllbær, som er rike på antioksidanter og som kan stimulere kroppens eget immunforsvar. Tablettene er i tillegg tilsatt c-vitaminer og sink, som begge er godt kjent for å støtte immunforsvaret. 

Les mer om egenskapene og historien bak Sambucol nedenfor. 

Les merShow less
kr 129.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Svarthyllbær

Svarthyllbær er store bær fra en busk som vokser naturlig over det meste av Europa. Bærene har et naturlig innhold av flavanoider, som er stappfulle av antioksidanter og har i flere hundre år blitt brukt som naturmedisin. Svarthyllbær har for eksempel dobbelt så høyt innhold av antioksidanter som blåbær. Antioksidanter styrker immunforsvaret ved at de bidrar til å nøytralisere de skadelige effektene av frie radikaler. 


Vitamin C og Sink

Vitamin C og sink bidrar til immunsystemets normale funksjon, samt beskyttelse av kroppens celler mot oksidativt stress (antioksidant).


Historien bak Sambucol

Sambucol ble utviklet i 1991 av en kjent virusforsker som oppdaget svarthyllbærenes antioksidative egenskaper takket være visse flavonaider (antocyaniner), som primært finnes i mørkeblått fruktkjøtt som vi særlig finner i svarthyllbær. Doktor Madelaine Mumcuoglu utviklet så en metode for å trekke ut flavanoidene fra bærene og lanserte dermed Sambucol. I dag selges produktet i mer enn 50 land over hele verden og har gjenstand for mange vitenskapelige tester.


Kvalitetssikret produksjon

Svarthyllbærene høstes for hånd fra egne farmer i Østerrike og Ungarn i august og september hvert år. Bærene kaldpresses skånsomt og juicen fra bærene, mikrofiltreres og konserveres i et helt sterilt miljø. Dette sikrer at egenskapene i bærene beholdes.


Ingredienser

Sitronsyre, surhetsregulerende middel (natriumbikarbonat), maltodekstrin, svarthyllekstrakt (Sambucus nigra L), farge (rødbetepulver), askorbinsyre, naturlig aroma (jordbær, bringebær), søtstoffer (sukralose, sorbitol), sinksulfat.

Innhold pr. døgndose 1 tablett % av RI* 3 tabletter % av RI*
Svarthyllekstrakt 150 mg 450 mg
Vitamin C 60 mg 75 % 180 mg 225 %
Sink 7,5 mg 75% 22,5 mg 225 %

*RI = Referanseinntak

Referanseinntak angir hvilke mengder vitaminer og mineraler som er tilstrekkelig til å gi et godt næringsinntak for en voksen gjennomsnittsperson. Verdiene er ment til å fungere som rettesnor for et sunt kosthold, men er ikke ment som individuelle kostråd.

  • Egnet for vegetarianere & veganere 
  • Egnet for barn fra 4 år 
  • Fri for gluten, gjær, egg og melk/laktose 
  • Uten konserveringsmidler og kunstig farge


Bruk

Anbefalt døgndose voksne og barn fra 4 år:

1 tablett 1-3 ganger daglig. Tabletten oppløses helt i kaldt eller varmt vann (ikke kokende).

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og sunn livsstil.

Oppbevaring: Tørt og kjølig med korken godt tilskrudd.

Oppbevares utilgjengelig for barn.


Advarsel

Sambucol bør ikke inntas på tom mage eller sammen med melkeprodukter.

Sambucol inneholder  glukosesirup og bør derfor ikke brukes av diabetikere.

For gravide og ammende kun i samråd med lege.

Inneholder søtstoff. Overdrevet inntak kan ha avførende effekt.

 

Les merShow less
Produktdetaljer
234660
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 389.00
Chlorella pyrenoidosa tabletter er supermat egnet for alle typer livsstil. Chlorella inneholder gunstige vitaminer, aminosyrer og mineraler og fungerer som et 100% vegetabilsk ernæringsmessig tilskudd. Tablettene du...
kr 249.00
Økologisk melkesyregjæret drikk med tindved, tranebær og blåbær. Tindved inneholder antioksidanter og fettstoffer som øker fuktighet i hud og slimhinner. Den er også rik på omega-7, som finnes naturlig i kroppen, men...
kr 199.00
Vitamin B12 er et vannløselig vitamin som er spesielt viktig  for å skape energi i musklene, og for å danne røde blodlegemer. Vitaminet kan ikke lages i kroppen og må derfor tilføres gjennom kosten. Utilstrekkelig...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn