Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

MANUKA HEALTH Manuka honning MGO250+, 250g

En 100% naturlig honning fra New Zealand. Inneholder minst 250mg metylglyoksal (MGO) pr. kilo. MGO er en naturlig bestandel som kun finnes i betydelige mengder i Manuka honning.

Les merVis mindre
kr 437.60 kr 547.00
På lager
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne sjeldne og spesielle honningen fra New Zealand er laget av nektar fra den lokale Manuka planten  (Leptospermum scoparium), som de smarte biene samler og forvandler til Manuka honning, høyt verdsatt for sine sjeldne og komplekse egenskaper. Manukaplanten er viltvoksende i på nordøya på New Zealand (den varmeste delen av landet) og blomstrer bare fire uker i løpet av året.

Manuka har en lang historie som en anerkjent medisinsk plante, tradisjonelt brukt av Maori-folket i New Zealand som en naturmedisin. Manukahonningenss spesielle egenskaper kommer fra Manuka blomstens nektar, som bidrar unike naturlige forbindelser og som gjør Manukahonning så forskjellig fra andre honninger.


Hva er MGO?

MGO står for metylglyoksal, den naturlig forekommende forbindelsen som gjør Manukahonning så spesiell.

Professor Thomas Henle ved universitetet i Dresden og hans team oppdaget MGO som den magiske ingrediensen i Manuka honning, en oppdagelse lenge ettertraktet i vitenskapsverdenen.

I 2008 var Manuka Health banebrytende for MGO-testing som en mer presis og pålitelig metode for å gradere Manuka-honning, basert på denne banebrytende forskningen.

Ikke alle Manukahonninger er skapt like og MGO nivåer kan variere sterkt.  Hver krukke manuka Health MGO Manuka Honey er testet og sertifisert for naturlig MGO-innhold. MGO-nummeret forteller deg hvor mye MGO det er glasset med honning - enkelt.


Hva er så spesielt med Manukahonning?

Manukahonning er en kompleks honning som går langt utover vanlig bordhonning.

Den har vært fokus for omfattende vitenskapelig forskning som viser bemerkelsesverdige naturlige egenskaper som skiller den fra andre honninger og gjør det så høyt verdsatt over hele verden.

Manukahonning krever spesiell omsorg og ekspertise for å optimalisere og beskytte sine spesielle naturlige egenskaper. Methylglyoxal (MGO) har vist seg å være den naturlig forekommende forbindelsen som gjør Manuka honning så spesiell. MGO dannes i honningen fra Manuka nektar, og etter hvert som honningen modnes, kan MGO-innholdet øke.

Dette krever eksperthåndtering og lagring, og presis testing av honningen er viktig for å sertifisere styrke, kvalitet og renhet. Strenge forskrifter må oppfylles i alle faser av denne prosessen. 

Gjeldende forskrifter for salg av helsekost gjør at vi ikke kan skrive om mulige helsegevinseter og effekter av Manukahonning. Det er gjort mange undersøkelser og Manukahonning har mange lojale brukere over hele verden, så vi oppfordrer deg til å oppdage mer gjennom online søk, se etter vitenskapelige forskningsartikler eller bare prøve selv!

Folk forteller oss at de bruker Manukahonning som et naturlig løft, et vintervelværende middel eller som et naturlig alternativ til raffinert sukker. 


Ingredienser

100% manukahonning fra New Zealand,

Nettoinnhold: 250g


Bruk

Den beste måten å nyte honningen er å ta en teskje rett fra glasset eller blandet i varmt vann. 1 ts (5g) 1-4 ganger pr.dag.

Bruk gjerne også Manukahonning i varme drikker som te og varm kakao, til grøt og smoothies eller so pålegg på brød. Manuka honning har en lett bitter ettersmak som mange liker veldig godt. Du kan også fint bruke den når du baker.

Manukahonning kan også gi en boost før eller etter en treningsøkt.

Oppbevares tørt og ikke for varmt. Unngå eksponering for høy varme for å beskytte honningens naturlige egenskaper.


Næringsinnhold

Pr. 5 g Pr. 100 g
Energi 70 kJ/16,7 kcal 1400 kJ/ 334,4 kcal
Protein 0 g 0,3 g
Fett 0 g 0 g
Sukker 4,1 g 82,1 g
Natrium 1 g 14 g


Advarsler

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. 

Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. 

Honning bør ikke gis til barn under ett år, eller til personer som kan reagere på produkter fra bier.

Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.

Les merVis mindre
Produktdetaljer
940516
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn