SAMBUCOL Original svarthyllekstrakt, 120 ml

Sambucol original er fremstilt av ekstrakt fra svarthyllbær, som er rike på antioksidanter og som kan stimulere kroppens eget immunforsvar. 

Les mer om egenskapene og historien bak Sambucol nedenfor. 

Les mer
Tidsbegrenset tilbud:
kr 179.25 kr 239.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Svarthyllbær

Svarthyllbær er store bær fra en busk som vokser naturlig i stentral-Europa. Bærene har et naturlig innhold av flavanoider, som er stappfulle av antioksidanter og har i flere hundre år blitt brukt som naturmedisin. Svarthyllbær har for eksempel dobbelt så høyt innhold av antioksidanter som blåbær. Antioksidanter styrker immunforsvaret ved at de bidrar til å nøytralisere de skadelige effektene av frie radikaler. 


Historien bak Sambucol

Sambucol ble utviklet i 1991 av en kjent virusforsker som oppdaget svarthyllbærenes antioksidative egenskaper takket være visse flavonaider (antocyaniner), som primært finnes i mørkeblått fruktkjøtt som vi særlig finner i svarthyllbær. Doktor Madelaine Mumcuoglu utviklet så en metode for å trekke ut flavanoidene fra bærene og lanserte dermed Sambucol. I dag selges produktet i mer enn 50 land over hele verden og har gjenstand for mange vitenskapelige tester.


Kvalitetssikret produksjon

Svarthyllbærene høstes for hånd fra egne farmer i Østerrike og Ungarn i august og september hvert år. Bærene kaldpresses skånsomt og juicen fra bærene, mikrofiltreres og konserveres i et helt sterilt miljø. Dette sikrer at egenskapene i bærene beholdes.


Ingredienser

Glukosesirup, svarthyllekstrakt (Sambucus nigra L), renset vann, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat)..

Innhold pr. anbefalt døgndose Pr. 15ml Pr. 30 ml
Svarhyllekstrakt 5,7 g 11,4 g


Bruk

Voksne: 2 ts (10 ml) 3 ganger daglig

Barn 3-12 år: 1 ts (5 ml) 3 ganger daglig

Oppbevaring: Tørt og kjølig med korken godt tilskrudd.

Oppbevares utilgjengelig for barn.


Advarsel

Sambucol bør ikke inntas på tom mage eller sammen med melkeprodukter.

Sambucol inneholder  glukosesirup og bør derfor ikke brukes av diabetikere.

For gravide og ammende kun i samråd med lege.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og sunn livsstil.

 

Les mer
Produktdetaljer
453385
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 249.00
Økologisk melkesyregjæret drikk med tindved, tranebær og blåbær. Tindved inneholder antioksidanter og fettstoffer som øker fuktighet i hud og slimhinner. Den er også rik på omega-7, som finnes naturlig i kroppen, men...
kr 199.00
Vitamin B12 er et vannløselig vitamin som er spesielt viktig  for å skape energi i musklene, og for å danne røde blodlegemer. Vitaminet kan ikke lages i kroppen og må derfor tilføres gjennom kosten. Utilstrekkelig...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 69.00
Superenkel miks som gir 850g ferdig sjokoladekake. Blandes bare med vann, egg og olje og settes rett i ovnen. Rik på fiber og uten tilsatt sukker. Testvinner i Bramat.no sin test av sjokolade kake- og browniesmikser. 
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn