Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

BITTERSTERN Urtetinktur, 50ml

Bitterstern er en kraftig og bredspektret urtetinktur. Bitterstern fremstilles ved en alkoholekstraksjon av nøye utvalgte og kontrollerte urter og krydderurter. Den er kjent for å stimulere fordøyelsen og til å hjelpe mot luft i magen og mot uvelhet og fordøyelsesplager

Les merVis mindre
kr 409.00
På lager
Beskrivelse

Beskrivelse

Bitterstern urtetinktur består av hele 17 bitterurter, basert på verdens mest kjente bitterurt-oppskrift. Fra gammelt av har bittertinkturer vært brukt ved uvelhet, og som «snaps» sammen med tunge, fete måltider, for lettere å bryte ned og fordøye maten. På samme måte som en bit sitron får munnen til å fylles med vann, får noen dråper med bitterstoffer i et glass vann fart på kjertlene som produserer fordøyelsesvæske. Uteblir bitterstoffene i kosten, stimuleres ikke kjertlene optimalt, og resultatet er at maten blir liggende lenger i tarmen og begynner å gjære. Dette gir opphav til en rekke plager som uvelhet, kvalme og oppblåsthet. Inneholder blant annet ryllik og kvanne som tradisjonelt er blitt brukt for å støtte fordøyelsen. Ryllik er tradisjonelt brukt for å støtte fordøyelsen ved luft i magen.

Bitterstoffene stimulerer alle faser av fordøyelsen. I magen normaliserer bitterurtene blant annet produksjonen av magesyre, mens de i tarmen stimulerer produksjonen av enzymer og fordøyelsessafter som bryter ned maten. Fin ved hard/treg/løs mage, overspist, urolig mage og bedrer generelt fordøyelsen.


Ingredienser

Lavendel, ryllik, galangarot, kvannrot, karve, gentianarot, fennikel, kanel, løvetann, majorana, ingefær, opmeransskall, kryddernellik, zedoariarot, islandsk lav, koriander, kardemomme, vann, etanol. Øvrige ingredienser: Alkohol 59 % vol.


Generell bruk

Innta 7-10 dråper blandet ut i litt vann, 3 ganger per dag i forbindelse med måltid. Ved behov kan doseringen økes til maks 30 dråper 6 ganger daglig.

Oppbevares tørt og kjølig med korken godt tilskrudd.


Advarsler

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.

Brukes med forsiktighet av gravide, ammende og barn under 5 år.

 

 

Les merVis mindre
Produktdetaljer
816238
Produktomtaler(1)
Totalvurdering
5
1 Omtale
Kvalitet
(5)
Bitterstern produktet hjelper meg bra med mine mageproblemer. Har mindre luftplager enn før. Anbefales!

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn