Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

EIMEALT håndlaget jegerkraut 390 ml

Upasteurisert surkål med sjampinjong, tyttebær, gulrot, selleri einebær og timian. Jegerkraut er en av Eimealts spesialoppskrifter som passer ekstra til godt vilt, lam og andre smaksrike kjøttretter. 

  • Raw food 

  • Lettere fordøyelig

  • Næringsstoffer som er mer tilgjengelig for kroppen

  • Smaksrikt tilbehør til brød og middag

Les merVis mindre
kr 185.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Beskrivelse

Fermentering gir naturlig holdbarhet, moden smak, gjør grønnsakene lettere fordøyelige og næringsstoffene mer tilgjengelige. Grønnsaksproduktene er upasteurisert og melkesyregjæres på naturlig vis uten startkultur. Det er godt for kroppen.

Eimealt er et fermenteringsverksted i Stavanger som brygger kombucha og lager tradisjonelt melkesyregjærede og upasteuriserte grønnsaker.


Ingredienser

Kål, champignon, tyttebær, gulrot, selleri, hvitløk, havsalt, krydder. Inneholder levende melkesyrebakterier Fermentert uten startkultur.

Oppbevares kjølig. 

Nettoinnhold 390 ml


Næringsinnhold 

Pr. 100 g
Energi 85 kJ/ 21 kcal
Fett 0,3 g
- hvorav mettet fett 0,01 g
Karbohydrater 2,1 g
- hvorav sukkerarter < 0,1 g
Protein 1,0 g
Salt 1,0 g


Bruk

Kraut passer som tilbehør til alt fra smørbrød og egg, til supper og middager.

 

 

Les merVis mindre
Produktdetaljer
745387
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Du må logge inn først

Logg inn