EIMEALT håndlaget jegerkraut 390 ml
Upasteurisert surkål med sjampinjong, tyttebær, gulrot, selleri einebær og timian. Jegerkraut er en av Eimealts spesialoppskrifter som passer ekstra til godt vilt, lam og andre smaksrike kjøttretter.
-
Raw food
-
Lettere fordøyelig
-
Næringsstoffer som er mer tilgjengelig for kroppen
-
Smaksrikt tilbehør til brød og middag
Beskrivelse
Fermentering gir naturlig holdbarhet, moden smak, gjør grønnsakene lettere fordøyelige og næringsstoffene mer tilgjengelige. Grønnsaksproduktene er upasteurisert og melkesyregjæres på naturlig vis uten startkultur. Det er godt for kroppen.
Eimealt er et fermenteringsverksted i Stavanger som brygger kombucha og lager tradisjonelt melkesyregjærede og upasteuriserte grønnsaker.
Ingredienser
Kål, champignon, tyttebær, gulrot, selleri, hvitløk, havsalt, krydder. Inneholder levende melkesyrebakterier Fermentert uten startkultur.
Oppbevares kjølig.
Nettoinnhold 390 ml
Næringsinnhold
Pr. 100 g | |
Energi | 85 kJ/ 21 kcal |
Fett | 0,3 g |
- hvorav mettet fett | 0,01 g |
Karbohydrater | 2,1 g |
- hvorav sukkerarter | < 0,1 g |
Protein | 1,0 g |
Salt | 1,0 g |
Bruk
Kraut passer som tilbehør til alt fra smørbrød og egg, til supper og middager.
Legg til en produktomtale