A. VOGEL Herbamare original, 250g

Herbamare er en blanding av rent havsalt og nyhøstet, organisk dyrkede urter og grønnsaker, behandlet umiddelbart etter høsting. Med sin unike smak hever Herbamare smaken på all mat. Dette er den originale varianten, som er spesielt tilpasset salater og grønnsaksretter.

  •    Havsalt blandet med økologiske urter og grønnsaker
  •    Gjør det lettere å bruke mindre salt
  •    Fri for tilsetningsstoffer og MSG (glutamat)
Les merShow less
kr 69.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Naturlig havsalt

Saltet i A.Vogel Herbamare er et rent, naturlig havsalt høstet fra Camargue-regionen, som ligger i Sør-Frankrike. Der kanaliseres sjøvannet gjennom et nettverk av kanaler og bassenger under åpen himmel og lys sol. Ved hjelp av bare naturlig fordampning tørkes saltet og mer konsentrert enn tradisjonelt mekanisk tørket havsalt. Uten tilsetningsstoffer og konserveringsmidler er saltet rikelig med tare, en naturlig avledet kilde til jod.


Ferske urter og grønnsaker

Den distinkte smaken i Herbamare kommer fra 12 friske, økologiske urter og grønnsaker, inkludert karse, løk, løpstikke og timian for å nevne noen. Disse råvarene bringes inn fra jordene, vaskes, finhakkes og blandes med havsaltet.

Friskhet er nøkkelen, og derfor brukes urtene og grønnsakene innen 12 timer etter høsting for å sikre best mulig kvalitet. Ferskt er bedre enn tørket, og du kan sikkert smake forskjellen.


Ingredienser 

Havsalt 93,6%, urter og grønnsaker 6% (selleri*, purre*, karse*, løk*, gressløk*, persille*, løpstikke*, hvitløk*, basilikum*, meiram*, rosmarin*, timian*), kelp 0.4%. 

*økologisk sertifisert 

Herbamare er helt uten tilsetningsstoffer og MSG. Inneholder ikke gluten, laktose eller melkeprotein.


Bruk

Passer til alle matretter, spesielt salater og grønnsaksretter.

Oppbevares tørt, ikke over normal romtemperatur. 


Tilvirkning

Urter og grønnsaker går i produksjon innen 12 timer etter innhøsting, for å bevare friskheten. Herbamare lagres på tønner hvor saltet absorberer aromaen fra urtene og grønnsakene. Resultatet er et velsmakende alternativ til salt og andre smaksforsterkere. Den kraftige smaken gjør også at du bruker mindre og dermed får i deg mindre salt.


Næringsinnhold

Pr. 100 g
Energi 100 kJ/ 23 kcal
Fett < 0,5 g
- hvorav mettet fett < 0,5 g
Karbohydrater 4,5 g
- hvorav sukkerarter 1 g
Protein 0,5 g
Salt 93,6 g
Jod 520µg *

*) 346% av referanseinntak


Advarsel

Allergener: Inneholder selleri.

Les merShow less
Produktdetaljer
614278
Produktomtaler

Legg til en produktomtale

  • Kvalitet:
Beskriv produktet med korte, enkle ord
Last opp bilde(r) - valgfritt:
Slipp bilder her, eller trykk for å velge et bilde.
Relaterte produkter
kr 35.00
En nydelig mørk luksussjokolade fra Ombar med hele 90% kakao! Denne 90% kakao-baren er ment for ekte sjokoladeelskere. Laget av kun Nacional Arriba kakao fra Ecuador, kombinert med bare 10% kokosnøttsukker for en...
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
SUKRIN+ med Stevia, 250g
-15%
Tidsbegrenset tilbud
kr 73.10 kr 86.00
Konsentrert og helt naturlig sukkererstatning. Sukrin+ er en genial kombinasjon av sukrin og stevia, og kombinerer det beste fra verdener og vi får et søtningsmiddel som ligger tett opp mot vanlig sukker. Men uten...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn